Сергій Притула йому не конкурент: як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк, з яким у неї не склалося

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла про свого нареченого публічно, а також поділилася планами щодо весілля. Що ж могло піти не так?

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк доволі часто жартує на рахунок своєї самотності. Пошук чоловіка, який постійно влаштовують для знаменитості преса та аудиторія плавно перетікає в гумор. А втім про справжній стан справ у своєму особистому житті зірка говорить неохоче.

Лише рік тому Нікітюк зізналася у тому, що в неї є новий бойфренд, але його особистість не розкрила. А вже згодом про нього було не чутно ні слова. А тому склалося враження, що пара розійшлася.

Як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк

І все ж у житті Лесі був чоловік, про якого вона гордо заявила на всю Україну. Мова йде про її екс-нареченого. У період розквіту своєї кар’єри Нікітюк публічно зізналася, що має вийти заміж.

Леся Нікітюк у білій мікросукні приголомшила підписників
Як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк

Серце ведучої підкорив сусід. Однак, аудиторія не дочекалася на новину про весілля. А згодом Леся Нікітюк дала зрозуміти, що стосунки з жили себе та завершилися. Хто ж був тим, що змусив знаменитість повірити у можливість побудування з ним сім’ї досі невідомо.

При цьому зірку у той час активно підозрювали у романі з колегою Сергієм Притулою, хоча партнери неодноразово говорили про те, що їх пов’язує лише дружба та робота. За цей час шоумен встиг розлучитися за колишньою дружиною Юлією та знайти щастя з дончанкою Катрусею.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Сергій Притула повідомив про свій вихід з розважального формату шоу. Зірка зізнався, що не знаходить в собі сили зніматися у подібних програмах після всього, що бачив. На цілий рік Леся Нікітюк залишилася без партнера, але нещодавно йому знайшлася заміна. На місце Сергія Притули прийшов Богдан Шелудяк.

Зараз телеведуча охоче ділиться своїми емоціями від нового сезону та зйомок, а зокрема не приховує, що їй дуже важко посміхатися та наряджатися у той самий час, як її співвітчизники боряться за волю та незалежність. Втім, вже зараз продюсери активно говорять про те, що відроджувати розважальний контент важливо, так як від цього залежить життя тисяч співробітників, які залишилися без роботи після 24 лютого.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.