Розлучений Влад Міцкевич показав, як відпочиває з новою дівчиною: купається у чані і насолоджується краєвидами

Владислав Міцкевич відомий український шеф-кухар, який став відомий завдяки участі у шоу "МастерШеф". Де він багато разів доходив до самого фіналу, але перемогу ак і не зміг здобути.

Міцкевич щораз приходив на сезони шоу з новим життєвим статусом. Коли Влад був на аматорах, він мав вільне серце, але саме на проєкті закохався у дівчину, яка змогла збити його з пантелику. До фіналу чоловік дійшов, але перемоги не здобув. І найцікавішим є те, що до фіналу він дійшов разом зі своєю дівчиною Ельвірою. Та після проєкту він навіть наважився зробити дівчині пропозицію руки та серця. Але у Влада та Елі далі сімейне життя не склалося.

Влад з сином

Та коли вже Владислав вирішив взяти участь у другому  сезоні професіоналів, він чекав на дитинку та був одружений. Такі зміни справили враження на суддів та на глядачів. Адже Міцкевич почав себе поводити більш серйозно та відповідально. Але приборкувати свої емоції він таки не навчився. І саме його запальна енергія на кухні не змогла дозволити дійти йому до перемоги знову, а лише до фіналу.

А от на Битві сезонів Міцкевич вже був молодим татусем, і його дружина Наталя приходила на шоу аби підтримати свого коханого. Та після проєкту чоловік розлучився та ця подія стала дуже гучною. Адже його колишня дружина Наталя почала його звинувачувати у всіх своїх проблемах. І це не обійшлося без сліду, тож після цієї ситуації чоловік вирішив не зациклюватись на стосунках і поринув у роботу.

Та врешті-решт природа взяла своє, адже чоловік знову знайшов своє кохання, яке він спочатку ретельно приховував, але згодом почав демонструвати, що він вже не самотній та має дівчину.

Щоправда, поки що Влад не показує обличчя своєї дівчини, а лише деякі частини її тіла. Наприклад, днями Міцкевич поїхав на відпочинок за місто, і звісно, взяв із собою свою кохану. Але крім ніг у чані він нічого не продемонстрував.

Відпочинок Міцкевича з коханою

Тож, залишається лише здогадуватися хто вона та чим займається по життю.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.