Як виглядає жінка, у якої Настя Каменських відбила чоловіка: чимось схожа на співачку, тільки без кучерів

Колись давно у Потапа був перший шлюб, який він не надто сильно оприлюднював, оскільки багато працював, так само, як і його молода дружина. Але вона була в тіні.

З самого початку спільної роботи Насті Каменських і Потапа їм приписували бурхливі романтичні стосунки, які всі навколо чомусь помічали. Проте між ними на той момент нічого бути не могло, адже в ті часи Потап був одружений та мав почуття до своєї обраниці.

Потап втік з України без Насті Каменських
Потап

Не секрет, що його дружиною була відома та досить впливова українська продюсерка Ірина Горова. Разом з нею Потапенко і відкрив свій продюсерський центр. Вони разом працювали над цим великим проєктом, який став сенсом усього їхнього життя. Цією роботою став продюсерський центр – МоЗгі. Який випустив багатьох зірок українського шоу-бізнесу.

Горова і Потапенко

Так, виходить, що Ірина завжди працювала всередині проєктів, а от Потапенко навпаки, завжди був у центрі уваги. Він і продюсував, і пісні писав, і сам співав. Тож, багато років Горова була заміжня за Потапом, але в певний момент їхня сімейна ідилія зруйнувалась. В чому причина – досі ніхто не знає, проте багато хто думав, що причина у Каменських. Але ні, адже Потап не одразу одружився з нею.

Насправді ще тривалий час після розлучення Ірини та Олексія він не дозволяв собі вступати у відносини з Настею, до якої його тягнуло. Проте згодом стало відомо, що між ними таки є таємний роман.

А от саме весілля вони зіграли у 2019 році, і для багатьох тоді ця подія стала справжнім здивуванням. Адже підозри це одне, а от весілля двох люблячих сердець – це вже зовсім інша історія.

Каменських і Потап
Каменських і Потап

Та варто сказати, що пара й досі разом. Так, між ними є певні непорозуміння і сварки, але врешті-решт, вони залишаються разом і долають всі перепони. А Ірина тим часом плідно займається роботою продюсерського центру та його змінами.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.