Як виглядає жінка, у якої Настя Каменських відбила чоловіка: чимось схожа на співачку, тільки без кучерів

Колись давно у Потапа був перший шлюб, який він не надто сильно оприлюднював, оскільки багато працював, так само, як і його молода дружина. Але вона була в тіні.

З самого початку спільної роботи Насті Каменських і Потапа їм приписували бурхливі романтичні стосунки, які всі навколо чомусь помічали. Проте між ними на той момент нічого бути не могло, адже в ті часи Потап був одружений та мав почуття до своєї обраниці.

Потап втік з України без Насті Каменських
Потап

Не секрет, що його дружиною була відома та досить впливова українська продюсерка Ірина Горова. Разом з нею Потапенко і відкрив свій продюсерський центр. Вони разом працювали над цим великим проєктом, який став сенсом усього їхнього життя. Цією роботою став продюсерський центр – МоЗгі. Який випустив багатьох зірок українського шоу-бізнесу.

Горова і Потапенко
Горова і Потапенко

Так, виходить, що Ірина завжди працювала всередині проєктів, а от Потапенко навпаки, завжди був у центрі уваги. Він і продюсував, і пісні писав, і сам співав. Тож, багато років Горова була заміжня за Потапом, але в певний момент їхня сімейна ідилія зруйнувалась. В чому причина – досі ніхто не знає, проте багато хто думав, що причина у Каменських. Але ні, адже Потап не одразу одружився з нею.

Насправді ще тривалий час після розлучення Ірини та Олексія він не дозволяв собі вступати у відносини з Настею, до якої його тягнуло. Проте згодом стало відомо, що між ними таки є таємний роман.

А от саме весілля вони зіграли у 2019 році, і для багатьох тоді ця подія стала справжнім здивуванням. Адже підозри це одне, а от весілля двох люблячих сердець – це вже зовсім інша історія.

Каменських і Потап
Каменських і Потап

Та варто сказати, що пара й досі разом. Так, між ними є певні непорозуміння і сварки, але врешті-решт, вони залишаються разом і долають всі перепони. А Ірина тим часом плідно займається роботою продюсерського центру та його змінами.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?