Зробила червоний манікюр і одягла чорне мереживо: Оля Цибульська зізналася, що з нею такого ніколи не було

Відома співачка, телеведуча, а також блогерка розважального жанру Оля Цибульська зізналася, як чорне мереживо змогло надати їй інші відчуття та впевненість в собі.

Після 24 лютого багато українських жінок на тлі стресу, переживань та всіх негативних емоцій забули про дрібнички, правильний догляд за своєю красою та необхідність балувати власне “я” подарунками у вигляді одягу чи косметики.

Оля Цибульська на власному прикладі продемонструвала, як важливо не забувати про себе та продовжувати слідкувати за своєю вродою. Спочатку вдалася до зовнішніх змін – сходила до салону краси й змінила зачіску, а нині повідомила, що вперше за довгий час одягла мереживо. Червоні нігті на фоні комплекту білизни прикрасили наявний кадр.

“Сьогодні вперше за довгий час вдягла мереживо. І таке відчула”, – розповіла Оля.

Імовірніше за все, Цибульська натякнула, що знову відчула себе гарною, привабливою, легкою та розкішною жінкою для себе та свого чоловіка, адже погодьтеся, ніжний комплект з мережива здатен творити дива.

Додала, що пережила ті самі емоції як колись до 24 лютого. На душі зірку переповнили теплі спогади та прагнення ставати ще гарнішою для самої себе.

“Відчула себе красивою як колись до 24 лютого. Красивою і легкою. Мені стало так тепло, що рука сама потягнулася і за червоними вустами”, – поділилася Оля.

Зробила червоний манікюр і одягла чорне мереживо: Оля Цибульська зізналася, що з нею такого ніколи не було

Нагадаємо, що після повномасштабного вторгнення співачка нарешті представила публіці свого єдиного чоловіка – Сергія Грисюка, якого приховувала всі 20 років. Додала, що не бачить більше сенсу переховуватися, поки інші ховаються від дій росіян на нашій землі.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська з чоловіком та сином

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?