Як виглядає колишня дружина Дзідзьо, яка під час розлучення з надлишком відплатила співаку за кожну образу

2 роки тому знаменитий український виконавець Михайло Хома повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною після 20 років стосунків. Як виглядає жінка?

Михайло Хома завжди вельми ревно захищав своє приватне життя і не давав можливості журналістам порпатися у своїх особистих справах. Його дружина Славія дотримувалася такої самої поведінки, і у ті рідкісні моменти, коли їй вдавалося поспілкуватися з пресою, стверджувала, що повністю підтримує у цьому питанні свого чоловіка.

Дзідзьо показав, як виглядає його колишня дружина Славія

Весілля Славії та Дзідзьо
Дзідзьо показав, як виглядає його колишня дружина Славія

Втім, вже на початку 2021-го уявлення аудиторії про стосунки пари серйозно змінилися. А все тому, що Славія почала давати ексклюзивне інтерв’ю, в яких зізнавалася, що мріяла стати співачкою, але пожертвувала метою усього свого життя через кохання до чоловіка. Мовляв, жінка неодноразово намагалася пройти кастинг та побудувати кар’єру, але благовірний був проти через небажання бачити конкурента в особі своєї обраниці.

Скільки насправді років колишній дружині Дзідзьо
Дзідзьо показав, як виглядає його колишня дружина Славія

Окрім цього, зірка зізналася, що Михайло не волів ставати батьком, в той самий час як вона мріяла стати матір’ю. Не реалізувавшись ні в кар’єрі, ні в сім’ї Славія натякала, що цей період вже закінчився. А вже через декілька тижнів Михайло публічно заявив про розлучення. При цьому співачка говорила, що для неї ця новина також була неочікуваною.

Під час розлучення славі не претендувала на майно, яке подружжя нажило разом у шлюбі. А у якості відступних вона отримала елітну квартиру на березі озера, за що пізніше публічно подякувала колишньому чоловіку. Конфлікт, який розгорівся на очах в усієї країни поступово вщух, і Дзідзьо пробачив екс-дружині її відвертість з пресою. Ба більше, він навіть почав допомагати Славії з творчістю.

Однак, на цьому історія не завершилася, адже журналісти продовжували розбиратися у скандалі, який закрутився навколо пари. Так, Вʼячеслав Калацинський заявив, що Славія всерйоз могла зраджувати Дзідзьо. Мовляв, в неї є безліч фотографій з чоловіком, з яким вона відвідувала акторські курси і є обґрунттовані причини вважати, що між ними міг бути роман.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?