Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару показала себе в дитинстві – стрижка боб-каре та джинсова куртка

Зірка "Жіночого Кварталу", а також відома українська акторка Ірина Сопонару показала власні світлини з дитинства й вразила модним виглядом в досить юні роки.

Провідна роль Ірини в культовому сіткомі “Одного разу під Полтавою” подарувала знаменитості любов та прихильність українських телеглядачів. Образ сільської дівчини Яринки та її чоловіка Юрчика – уособлення справжньої сільської пари, яка, попри буденність, знаходить час для одне одного.

Актори настільки вжилися в роль, що в глядачів та прихильників серіальної пари закралася думка про імовірний роман Ткача та Сопонару в реальному житті. Однак Юрій в період знімань, вже мав дружину Вікторію, яка народила чоловікові поки єдину донечку Лізу.

Ірина Сопонару розповіла, коли планує святкувати весілля
Ірина Сопонару показала себе в дитинстві

Нещодавно й сама Ірина ощасливила фанів новиною про одруження з британцем Рісом, адже давно натякала коханому, що прагне стати його дружиною. Знаменитість похизувалася розкішною обручкою з чималим дорогоцінним камінням та адресованим їй листом, де було зазначено англійською мовою: “Ти вийдеш за мене заміж?”.

Ірина Сопонару показала себе в дитинстві

У своєму Instagram актриса поділилася архівною світлиною своїх юних років, де чудово видніється, який вигляд мала зірка до популярності. Гумористка зі світлим натуральним блондом, стрижкою подібною до боб-каре та джинсовій куртці постала в кадрі з подружкою шкільного часу.

Ірина Сопонару показала себе в дитинстві

Лише яскрава осяйна посмішка дала зрозуміти підписникам, що це точно силует Ірини, адже помітно, що за роки становлення кар’єри, дівчина удосконалювала свою зовнішність в кращий бік, тому від тієї сором’язливої дитини не залишилося й сліду.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.