Юрій Горбунов показав новонародженого малюка та вразив новиною: зробив дружину Катю Осадчу багатодітною

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов ще 10 років тому міг лише мріяти про те, щоб стати батьком. І саме колега Катя Осадча допомогла йому втілити цю мрію.

Перший шлюб Юрія Горбунова приніс телеведучому багато яскравих емоцій та спогадів, однак не подарував спадкоємців. Свого часу шанувальники навіть і не мріяли почути, що шоумен став батьком, як раптом ЗМІ почало вибухати від повідомлень про народження первістка у зірки.

Юрій Горбунов показав новий образ
Юрій Горбунов показав новонародженого малюка

Хлопчика народила Катя Осадча, яку довго підозрювали у романі з колегою. Тоді ж пара прийняла рішення одружитися: телеведуча наполегливо стверджувала, що не вірить у шлюб і готова вступити в нього ще раз лише заради дитини, що, власна, і сталося.

Юрій Горбунов показав новонародженого малюка

На даний момент Іван Горбунову шість років. А два роки тому в нього народився братик Данило. Батьки сподівалися, що в них народиться дівчинка. Катерина влаштувала гендер-паті, знаходячись на останніх термінах. Дізнавшись, що в утробі знаходиться хлопчик, пара тим не менш заявила, що з нетерпінням чекає на його появу. Дізнавшись, що в утробі знаходиться хлопчик, пара тим не менш заявила, що з нетерпінням чекає на його появу.

Згодом на особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Instagram можна було побачити безліч свіжих фотографій з пологового будинку. На них зіркові мама та батько ніжно обіймали новонародженого.

Юрій Горбунов показав новонародженого малюка

І саме ці фотографії обрала Катя Осадча для того, щоб привітати свого чоловіка з Днем батька.

Примітно, що саме 2 роки тому Катя Осадча стала багатодітною матір’ю офіційно. Так, телеведуча багато років виховувала старшого сина Іллю від попередніх стосунків з політиком Олегом Поліщуком.

Зараз хлопець навчається Сполучених Штатах Америки, де отримує вищу освіту. З батьком свого первістка Катерина знаходиться у хороших стосунках, і ви більше навіть бачитися з ним на дні народженні власних батьків. Юрій Горбунов не приховує, що йому також доводиться спілкуватися з чоловіком, з яким він поладнав. Втім, Олег віддає перевагу непублічному образу життя, як і його син, а тому не світиться в компанії зіркової родини.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.