Волосся як у Рапунцель і найтонша талія: дружина Дмитра Комарова Кучеренко показала свою натуральну красу

Дмитро Комаров став неймовірно відомим українським телеведучим. І до речі, він вважається найсміливішим з усіх, адже він подорожував різними країнами та неодноразово потрапляв у складні умови.

Графік Комарова завжди був завантажений роботою, він міг не спати, не їсти, а лише працювати, оскільки чоловік роз’їжджав по всьому світові та знаходив для себе і своєї команди пригоди. Іноді вони були дуже небезпечними, але саме через це шоу “Світ навиворіт” й стало одним з найпопулярніших серед українських.

Дмитро Комаров та Саша Кучеренко

І попри такий завантажений графік Комарову таки вдалося побудувати міцну родину. На конкурсі краси Дмитро зустрів своє кохання в обличчі моделі Олександри Кучеренко. Річ в тому, що вона була учасницею конкурсу краси, а от Діма став суддею. І Саша йому дуже сильно сподобалась, через свою симпатію він вирішив допомогти дівчині з проєктом для конкурсу. І дівчина залюбки прийняла цю допомогу, а згодом закохалася у чоловіка.

Звісно така красуня як Олександра не могла залишити байдужим жодного чоловіка, але її серце наполегливо завоював Дмитро Комаров. Саша може похизуватися справжньою жіночою магічною красою. За собою Кучеренко дуже сильно доглядає. Дівчина має розкішне волосся у кольорі блонд. І недарма кажуть, що волосся – це гордість кожної жінки, а також це демонструє велику роботу над собою.

Також  дружина Дмитра може похизуватися стрункою талією та дуже красивою фігурою загалом. Саша полюбляє завжди бути красивою, їй важливо отримувати компліменти та подобатися самій собі, адже це важливо.

Олександра Кучеренко

Так, на одному зі своїх останніх фото Олександра у яскравому рожевому костюмі продемонструвала своє волосся та струнку талію. І варто сказати, що одяг багато чого вирішує, адже він може підкреслити та приховати все, що потрібно.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.