Віталій Козловський показав, чим займається після отримання повістки: в повній амуніції захищає Україну

Днями знаменитий український виконавець Віталій Козловський отримав повістку. Зірка вирішив не чекати слушного моменту і вже показав, чим займається після цієї події.

В середині червня 38-річний співак Віталій Козловський сколихнув мережу зізнанням про те, що він отримав повістку. Мова йде саме про мобілізаційне розпорядження з направленням до військової частини.

Співак показав, як саме виглядала процедурах, у якій він взяв участь, а також свого роду відзвітувався перед своєю аудиторією щодо власної громадської позиції. Отримавши повістку, музикант рушив у військкомат.

Козловський отримав повістку
Віталій Козловський показав, як готується захищати Україну

З тих пір у профілі артиста наступив період затишшя, тож фанати могли тільки здогадуватися, що відбувається з ним.

Віталій Козловський показав, як готується захищати Україну

Однак, вже 21 червня Віталій знову вийшов на зв’язок. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео ролик, на якому показався у казці, спортивній формі та захисними пластинами на тілі.

Віталій Козловський показав, як готується захищати Україну

Чоловік заявив, що проміняв свій мікрофон на зброю і натякнув, що буде захищати свою батьківщину віднині не творчістю. Щоб не бути голослівним Козловський підняв свій новий атрибут та показав його на камеру.

“Всім привіт, друзі! Раніше моєю зброєю був мікрофон… Тепер моя зброя — справжня зброя, якою можна утилізувати ворога”, – поділився співак.

Примітно, що на початку повномасштабної війни в Україні Віталій Козловський неодноразово піддавався серйозні кредити. Зокрема, вона стосувалася його виступів на території російської федерації. Співак неодноразово публічно визнав свою помилку та зізнався, що йому не вистачило певних знань для того, аби вчасно зрозуміти, чому цього не слід було робити.

Також артист відзняв відеокліп на тлі зруйнованого міста, за що звинувачувався у маніпуляціях та популізмі. Тим не менш, Козловський заявив, що буде продовжувати творити і допомагати своїй державі грошима та інформаційно. Зокрема він висловлював своє бажання навчитися стріляти.

Примітно, що повістку Козловський отримав незвичайну. Така форма документу видається військовозобов’язаним, які пройшли медичну комісію та визнані придатними до служби. Фактично це безпосередній виклик до армії.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?