“Грошей вже немає”: Ані Лорак привселюдно зганьбилась на відпочинку з новим коханим-іспанцем Ісааком Віджраку

Відома російська співачка Ані Лорак звикла до багатого та знаменитого життя. Однак нещодавно користувачі помітили, що цей період вже завершився.

Півроку тому знаменита російська співачка Ані Лорак повідомила про те, що знайшла своє щастя в обіймах іспанського тренера з йоги Ісаака Віджраку. Спочатку артистка обмежувалася лише натяками, але згодом зізналася, що дійсно має з ним роман. Закохані не живуть разом і знаходяться на стадії стосунків на відстані. Однак, бачаться вони регулярно.

І хоча шанувальники здебільшого ставляться з великою обережністю до чоловіка, підозрюючи його у нещирих намірах, намагаються підтримувати зірку. Чого не скажеш про усіх інших користувачів.

Ані Лорак осоромилася під час відпочинку

Так, днями Кароліна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри з відпочинку. Артистка рушила разом з Ісааком на Пальма-де-Мальорка. Найперше, що кидається в очі — відсутність люксу та предметів розкоші, якими зазвичай хизувалися зірка на своєму акаунті.

Ані Лорак осоромилася під час відпочинку

Про фінансові проблеми артистки розмови у мережі точаться вже 2 роки. Однак, лише зараз користувачі мережі бачать наявність проблем власними очима.

Останнім часом Лорак також набрала зайві кілограми. Вона з’явилася на пляжі в чорному злитому купальнику, проте фігуру, що погладшала, у тому числі і талію, їй приховати не вдалося.

“Колишня українська співачка Ані Лорак покатала на хвилях у Пальма-де-Майорка свої товсті ляшки та нового кавалера-йога з Греції. Зубожила російська естрада. Ні на лежаки, ні на нормального тренера, ні на мужика грошей уже немає”, – йдеться в Telegram-каналі “Harley Quinn”.

Примітно, що сама Ані Лорак на подібні закиди взагалі не реагує, як і на хейт, який відбувається прямо в коментарях під її публікаціями. Українські користувачі жартують, що саме на них зараз і заробляє виконавиця.

Нагадуємо, що конфлікт Ані Лорак з українською аудиторією бере свій початок у 2014 році. Артистка активно виступала на території російської федерації не дивлячись на анексію Криму та війну. Окрім цього, артистка хоча приймала нагороди і навіть виступала для російської влади. Опинившись перед вибором, на відміну від Потапа і Насті Каменських, Лорак прийняла рішення залишитися в москві.

Схожі статті

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.