Червоне чи чорне: Тіна Кароль показала довгі ноги та струнку фігуру в розкішних сукнях – Дан вважає моделлю

Музична виконавиця Тіна Кароль ладна вражати публіку не тільки силою голосу, а й розкішним зовнішнім виглядом, адже в її модному арсеналі містяться чимало трендових суконь.

Жіноча половина українського населення мріють мати подібну доглянуту зовнішність у свої 38 років. Співачка Тіна Кароль не приховує, що старанно доглядає за собою, своїм тілом, вдаючись до косметологічних послуг та послуг стилістів.

Реліз кожної пісні чи анонс знакової для неї події, неможливий, якщо Тіна не зможе обрати відповідний образ. Пластичний хірург Настя Семенів надала свій професійний коментар, на які процедури вдалася зірка, аби в 38 років мати молоду шкіру обличчя. Імовірніше за все, артистка змінила собі форму підборіддя філерами, також могла зробити ботулінотерапію чола та міжбрів’я для попередження появи зморшок.

Тіна Кароль показала, як одягається поза сценою
Тіна Кароль показала довгі ноги та струнку фігуру в розкішних сукнях

Наприкінці діагностики фахівець припустила, що ідеальний стан шкіри Кароль підтримує завдяки колагеностимуляторам.

Нещодавно Тіна Кароль у своєму блозі соціальної мережі Instagram показала дві розкішні сукні її гардеробу для виступів на сцені. Артистка продемонструвала довгі ноги та струнку фігуру, а також запитала у підписників, який колір – червоний чи чорний їй більше до обличчя.

Тіна Кароль показала довгі ноги та струнку фігуру в розкішних сукнях

На відео користувачі запримітили червоний образ з вирізами у вигляді сердечок, який бачили на виступі “Євробачення-2023”. Чорна сукня – ідентичного типу, однак відрізнялася лише іншим кольором. Витончена талія, виріз з показом струнких ніг та типова для неї червона помада на пишних губах, виднілися в невеличкому відеоролику під власний трек “Show Me Your Love” за часів конкурсу “Євробачення-2006”.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.