На кого Христина Соловій проміняла Святослава Вакарчука: вже сивий і розлучений, але все ще ловелас

Коли прекрасна Христина Соловій вперше з'явилася на великій сцені, їй одразу ж почали прописувати роман з Святославом Вакарчуком. Чому так сталося і що зараз відбувається у житті співачки?

Вплив Святослава Вакарчука на творчість Христини Соловій відчувається досі, хоча музиканти обопільно розійшлися багато років тому. Цей творчий тандем приніс фанатам артистки усі ті хіти, за які вони її щиро полюбили.

На кого Христина Соловій проміняла Святослава Вакарчука

Втім, доволі швидко артистів почали підозрювати у таємному романі. Навіть той факт, що Святослав Вакарчук перебував у багаторічному шлюбі не зупинив шанувальників. Згодом обидва музиканта спростували дані плітки, але покласти їм кінець було майже неможливо.

Які стосунки між Соловій та Вакарчуком
На кого Христина Соловій проміняла Святослава Вакарчука

Поступово гамір навколо імовірних любовних стосунків колег вщух лише після розірвання їхнього контракту. А вже 2021-го Святослав повідомив про те, що в нього народився первісток Іван. Було зрозуміло, що матір’ю є точно не Христина, адже дівчина активно гастролювала, і вагітного живота у неї помічено не було. Чим не могла похизуватися продюсерка Євгеніє Яцута, яку часто бачили поруч з Вакарчуком. Пізніше стало відомо, що матір’ю його дітей є саме вона.

На кого Христина Соловій проміняла Святослава Вакарчука

Тим часом Христина бентежить розуми своїх фанатів іншою історією. Соловій спочатку знялася у кліпі разом за поетом Сергієм Жаданом, де у відеоряді є довгий поцілунок у губи. А згодом зіркова пара потрапила в об’єктив під час прогулянки, на якій вони трималися за руки. Сергій та Христина майже постійно разом: беруть участь у найрізноманітніших прес-конференціях, у світських заходах, то взагалі влаштовують спільні концерти. Наприклад, нещодавно Христина повідомила про те, що буде виступати на своїй малій батьківщині у компанії гурту “Жадан і собаки”.

На даний момент відомо, що поет розлучається зі своєю дружиною, а натомість Христина відкрито говорить журналістам, що не збирається обговорювати свої особисті стосунки з чоловіками, а тому на питання про роман з Сергієм не відповіла. Це лише більше наштовхнуло аудиторію на думку, що все ж таки якісь стосунки між письменником та виконавицею є.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.