Через кого Тіна Кароль не змогла закрутити роман з Даном Баланом: молдавський мачо віддав серце іншій

Ще декілька років тому фанати Тіни Кароль були впевнені у її любовних стосунках з Даном Баланом. Однак роману так і не сталося. Чому так вийшло і хто в серці молдавського мачо?

Тандем, який складався з Тіни Кароль та Дана Балана мав неабиякий успіх в Україні і далеко за її межами. Зовсім не дивно, що обидва популярних артиста настільки збентежили розуми глядачів. І ні для кого не секрет, що фантазії аудиторії зірки активно підігрували. Але вже через декілька місяців після закінчення зйомок шоу “Голос країни” продюсер проєкту Володимир Завадюк заявив, що Тіна Кароль та Дан Балан успішно пропіарилися, а ніяких стосунків не було.

Тоді ж зʼявлялася інформація від інсайдерів, нібито артисти навіть не вітаються за кулісами. Мовляв, лише грають перед камерами.

Через кого Тіна Кароль не змогла закрутити роман з Даном Баланом

Дан Балан з Тіною Кароль
Через кого Тіна Кароль не змогла закрутити роман з Даном Баланом

Коли взаємовигідна співпраця завершилася артисти навіть відписалися один від одного в соціальних мережах. І лише через декілька років Тіна Кароль дізнається, що вони насправді підтримують зв’язок з Даном.

Примітно, що впродовж усієї своєї кар’єри Дан користується репутацією затятого холостяка. Зірка стверджує, що ніколи не був у шлюбі, але зовсім не проти сім’ї. За словами артиста, він також мрія колись одружитися, однак його вимоги до майбутньої благовірної настільки високі, що він визнає той факт, що може ніколи таку жінку не знайти.

Натомість частина фанатів абсолютно впевнена, що Дан у цьому питанні не щирий. А все тому, що наприкінці двотисячних у молдавській та румунській пресі часто з’являлася інформація про його дружину.

Тіна Кароль записала спільний з Даном Баланом кліп у себе вдома
Через кого Тіна Кароль не змогла закрутити роман з Даном Баланом

Мова йде про модель Еллу Крупеніну, яка свого часу нібито вийшла заміж за виконавця і навіть народила йому сина Алана. Дан Балан цю історію ніколи з журналістами не обговорював. Інсайдери повідомляли, що у шлюбі пара прожила 5 років. А розлучення сталося нібито на ґрунті ревнощів. Дружина зірки не могла витримати його тривалу відсутність, завантажений графік та велику кількість шанувальниць, які були готові буквально на все.

В результаті пара нібито розійшлася, а син залишився з матір’ю. Крупеніна поселилася в Ізраїлі і навіть встигла влаштувати скандал після.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.