Був серцеїдом, а тепер від булої харизми не лишилось і сліду: як зараз виглядає 60-річний Костянтин Меладзе?

Після 24 лютого Костянтин Меладзе втік з території російської федерації та сховався на своїй віллі в Італії, яку він придбав вже у шлюбі з Вірою Брежнєвою.

Як відомо, свою кар’єру Костянтин та Валерій Меладзе розпочинали у Києві. На двохтисячні припав розквіт музичної індустрії, і брати опинилися на її вершині.

Однак після свого розлучення з Яною Сумс та одруженням з Вірою Брежнєвою в Італії Костянтин повністю переїхав до москви.

Як зараз виглядає Костянтин Меладзе

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Після початку повномасштабної війни в Україні Костянтин Меладзе рівно так само, як його рідний брат Валерій не сказав у захист своєї батьківщини ні слова. Натомість він забрав дружину Віру та перебрався до Італії, де в нього є нерухомість.

Дружина продюсера тим не менш не змогла стояти осторонь та почала активно підтримувати Україну як інформаційно, так і справами. Зокрема, артистка багато часу проводила у волонтерському центрі, згодом відмовилася від свого псевдоніму Брежнева і навіть створила трек українською, чого пошановувачі творчості артистки не очікували.

Влітку минулого року вперше з’явилися плітки про те, що Віра та Костянтин розлучаються. Мовляв конфлікт стався саме через політичні погляди. Втім, продюсер своєю поведінкою ставить питання даний тезис, адже не так давно виставив на продаж свої хіти, які раніше виконувалися в російській федерації.

І хоча зірка продовжує мовчати, а контент публікує нечасто, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію з рідним братом. На кадрі видно, наскільки сильно Костянтин за останні роки посивів.

Віра Брежнєва показала, як зараз виглядає її чоловік Костянтин Меладзе

Тим не менш, продюсер не зраджує своєму стилю, і як завжди постав у темному костюмі та в окулярах. Зірки постали на тлі гір та хмар, і обидва ледь посміхаються.

Нагадуємо, що минулого року Валерій Меладзе також потрапив у гучний скандал після того, як пошепки сказав своєму слухачу “Слава Україні”. Російська аудиторія такого повороту подій не змогла стерпіти, і в результаті виконавець почав виправдовуватися, що вже не сподобалося українській аудиторії. Таким чином репутація артиста зіпсувалася в обох країнах.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.