Катя Репяхова не приховала обіймів з маленькою дівчинкою й викрила правду – у Віктора Павліка пʼята дитина?

29-річна дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася зворушливими кадрами, як обіймає маленьку дівчинку в садочку й показала реакцію свого сина.

Українські зірки неодноразово доводили, що вік коханню не завадить, тому не варто йти наперекір долі та дослухатися до думки суспільства. 57-річний музикант Віктор Павлік тричі невдало одружений, однак з четвертою молодою дружиною Катериною сподівається, що розладів в сімейному житті не буде.

Цікаво, але ворожка напророчила артистку ще й п’яту жінку, проте подружжя, схоже, в пророцтва не вірять й ба більше, жартують з цього приводу, мовляв, Віктор Франкович йде знайомитися з дівчатами до парку столиці.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

29-річна блогерка Катерина Репяхова завоювала прихильність аудиторії демонстрацією свого життя, де є місце і щастю, і сльозам, зі справжніми емоціями. Нещодавно жінка показала, як з ніжністю подарувала обійми маленькій дівчинці Меланії з дитячого садочку, куди ходить син подружжя Михайло. Жінка розповідала, що мріє про донечку, тому усіляко демонструє – готова подарувати сестричку Михасю та п’яту дитину Павліку.

“А до мене Меланія прийшла обійматися, Міша не зрозумів”, – написала Катерина.

Катя Репяхова не приховала обіймів з маленькою дівчинкою

З реакції 2-річного сина Репяхової та Павліка зрозуміло, що Михайло дуже любить матусю, тому дещо ревнує Катерину до інших дітей, коли та дарує їм свою любов.

Нагадаємо, нещодавно зіркова пара Віктора Павліка та Катерини Репяхової потрапили до гучного скандалу через висвітлення у блозі жінки перепустки чоловіка. Подружжя проїхалося автомобілем закритим стратегічним об’єктом столиці – Південним мостом й Катерина назвала це “подарунком не для всіх”, на що нарвалася на публічне висміювання з боку деяких колег та хейт від української публіки.

Схожі статті

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.