Ірина Білик вперше за довгий час показала підрослого сина від москвича Ахмадова: копія батька до пластики

Знаменита українська співачка Ірина Білик здивувала своїх фанатів новим кадром, на якому показала свого підрослого сина Табріза від Аслана Ахмадова.

Коли українські екрани вперше вийшов відеокліп Ірини Білик за участі Аслана Ахмадова, глядачі одразу ж запідозрили роман. І варто відмітити, щоб мали рацію. Незабаром артистка повідомила, що вийшла заміж за російського селебриті.

Екс-чоловік Ірини Білик Ахмадов вразив реакцією на слова співачки про путініста Тарзана
Ірина Білик показала свого сина

І згодом у пари народився спільний син, який отримав ім’я Табріз. Але з початком пандемії в сім’ї почалася серйозна криза. Аслан на той момент знаходився в російській федерації і не міг приїхати в Україну. Спочатку відмовки працювали, але коли люди почали вільно пересуватися між країнами, Ірина Білик зрозуміла, що чоловік не зацікавлений у тому, аби проводити разом з нею та спадкоємцем час.

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Ірина повідомила, що розлучається зі своїм чоловіком. Через декілька місяців артистка також зізналася, що позитивно дивиться у своє майбутнє і навіть розраховує ще раз вийти заміж.

Ірина Білик показала свого сина

Минулого року Ірина евакуювалася разом з дитиною і залишила домівку. Колишній чоловік повністю підтримав артистку і виступив проти російської агресії. Ба більше, він навіть покинув москву.

Ірина Білик показала свого сина

Але вже через декілька місяців дуже засмутив українських шанувальників, повернувшись.

Тим часом Ірина Білик встигла декілька разів побачитися з колишнім чоловіком, а також побудувати доволі тісні взаємини з екс-чоловіком Дмитром Коляденко. Останнім часом парі приписують роман, адже вони постійно разом, багато подорожують та публікують спільний контент.

Демонструвати своє материнство Білик також не забуває. Наприклад, нещодавно вона показала, як її спадкоємець від Аслана підріс. На фотографії хлопчик дивиться в об’єктив з-під лоба, а одягнений він у спортивний одяг. У дописі до публікації Ірина запитує у своїх шанувальників, чи варто поступитися у питаннях зачіски для дитини, і робити таку, яку хоче хлопчик. Примітно, що думка аудиторії стосовно даної проблеми дійсно розділилася, але без критики та хейту. Недарма кажуть, що по публіці, яка слідкують за зіркою, можна судити характер самої зірки.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.