На порозі материнства: Злата Огнєвіч не змогла приховати округлий живіт ні за жакетом, ні за піджаком

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вийшла в місто у модному костюмі, але засвітила вельми цікаву деталь. Що сталося? Детальніше в матеріалі.

Не так давно Злата Огневич вперше дала інтерв’ю, в якому розповіла про своє ставлення до питання дітей та поповнення в сім’ї. Зокрема, зірка зізналася, що дійсно розглядає можливість усиновлення дитини, але все ж таки сподівається, що зможе народити. При цьому, зірка досі не розкриває, що відбувається в її особистому житті.

Цілком імовірно, що таким чином співачка натякнула, що її теперішні стосунки дійсно можуть перерости в дещо серйозне і врешті-решт вона зможе створити власну сім’ю, про яку мріє.

Злата Огнєвіч заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Злата Огнєвіч віддає перевагу прямим темним бровам
Злата Огнєвіч заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Тим часом на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася вельми цікаве відео, на якому вона увійшла в кадр у костюмі-трійці. Однак, майже з кожного ракурсу було помітно, що у співачки з’явився маленький круглий животик, який імовірно може свідчити про цікаве положення.

Або ж артистка просто могла щільно поїсти, адже подібні костюми — річ примхлива і може видати усі секрети жінки, включаючи її нещодавній обід.

Злата Огнєвіч заінтригувала мережу імовірною вагітністю. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що не так давно Злата вперше прокоментувала свої стосунки з Андрієм Задворним. Артистка заявила, що не вважає бізнесмена поганою людиною, хоча між ними був гучний конфлікт. За її словами, він хоча і прийшов на шоу заради піару, але бачив, що він їй подобається і не зміг вчасно прийняти рішення, що призвело до розбитих сердець.

Тим не менш, вони досі не спілкуються і так і не знайшли шлях до примирення. Хоча абсолютно з усіма іншими чоловіками Злата в прекрасних стосунках, навіть з Дмитром Шевченком, який так само дружить із Андрієм.

За ці 3 роки Андрій навіть встиг побувати в романі з молодою дівчиною, однак що зараз відбувається в його особистому житті невідомо.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.