Еліна Іващенко переплюнула Таюне і закохала в себе молодого і красивого капітана: разом вже 4 роки

Еліна Іващенко відома й дуже талановита співачка, яка у свій час була зіркою "Х-фактору", а також улюблинецею повелителя вовчиць Олега Винника, з яким співала у дуеті.

Олег Винник мало з ким співпрацює і тримається в шоу-бізнесі досить незалежно і можна сказати, осторонь від усіх інших артистів. Але як і в будь-якого досвідченого артиста, у нього в свій час також  з’явилася підопічна, яку з часом почали називати його “фавориткою” і навіть приписували їм обом романтичні стосунки. Мова йде про переможницю вокального проєкту “Голос. Діти” Еліну Іващенко, яке завдяки співпраці з Олегом досягла певного успіху.

Олег Винник та Еліна Іващенко
Олег Винник та Еліна Іващенко

Звісно, що Винник доклав зусиль до популяризації Іващенко в українському шоу-бізнесі, але дивно буде стверджувати, що вона б не стала зіркою й без покровительства Олега. Натомість дівчині дійсно дуже пощастило з наставником, адже він має високе положення у суспільстві.

Відомо, що нині дівчина співає на круїзному лайнері та має вже зовсім інше життя. І здається, саме там Еліна знайшла своє покликання і свою долю. Іващенко досить талановита, щоб співати на великій сцені, але згідно обставин дівчина вирішила, що бути артисткою круїзного лайнера зараз є більш розумним рішенням та можливістю займатися улюбленою справою.

Та, Еліні моря й океани принесло ще й нове кохання. Кадрами зі своїм бойфрендом дівчина оприлюднила у своєму блозі і інстаграм. І судячи з усього він працівник корабля, можливо помічник капітана, але це лише припущення.

Іващенко з нареченим

Тож, з історії Еліни можна зрозуміти, що разом вони зустрічаються 4 роки, адже саме цю цифру вона написала на фотографії зі своїм красивим обранцем. І поки вони часто знаходяться разом, то їхньому щастю нічого не заважає.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.