Володимир Дантес вперше показав старшого брата, який народився на 15 років раніше: їх двоє (ФОТО)

Володимир Дантес відомий український співак, який вже понад 10 років є справжньою зіркою української естради. Його пісні насправді любить величезна кількість людей і за це його поважають.

Кажуть, що чоловік стає розумнішим лише після 30, адже до цього віку він вже точно пізнає світ, жінок, своє ставлення до світу, свої бажання і  вирішує, як йому будувати власне життя далі. А головне з ким це робити. Але є й ті, хто у 20 вже впевнено може сказати хто він і заради чого живе.

Володимир Дантес

Володимир належить до другого типу, адже ще  у юні роки він вирішив, що буде артистом. І у цьому йому допомогло талант-шоу “Фабрика зірок”, звідки Дантес вийшов справжньою зіркою. Вчора, 28 червня у нього було День народження, Володимир святкував ювілей – 35 років.

Варто сказати, що це важливий рубіж для чоловіків, адже в цьому віці важливо бути кимось. І Володя став справжньою зіркою, це навіть немає сенсу обговорювати. У свій день Дантес отримав багато привітань і теплих слів від друзів, близьких, колег та поціновувачів його творчості.

А от для батьків артиста ця дата є подвійним святом, адже 28 червня свій День народження ще святкує й старший брат Володимира Сергій, йому виповнилося 50 і це теж ювілей. З цієї нагоди співак вирішив викласти архівне фото з братом і привітати його.

“Просто хочу нагадати, що у мого брата також сьогодні день народження. Йому 50 років. У нас мало з ним фото. Рідко бачимося, але він дав мені перші гроші, навчив заробляти, коли я нічого не вмів. І генетично ми е***ь які красені” – підписав фото Дантес.

Дантес показав свого брата

Тож, це дуже цікавий збіг, що в обох рідних братів День народження в один день. Звісно, різниця у віці велика, але це додає цікавості цій ситуації і це можна назвати долею.

Схожі статті