Володимир Остапчук і Катерина Полтавська показали, як називаються їхні магазини в Умані: “Катюша і Каблук”

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська вже близько року зустрічаються і будують неймовірно гармонійні стосунки, принаймні так здається зі сторони, адже вони транслюють свою любов у соцмережах.

Особисте життя Володимира Остапчука насправді дуже цікавить його прихильників, адже воно у нього достатньо цікаве та бурхливе. За плечима шоумена вже є два шлюби і два розлучення. Але він все ще не розчарувався у справжньому коханні й вірить, що воно існує і люди можуть бути щасливими одне з одним попри всі недосконалості нашого світу.

Катя і Володимир разом
Катя і Володимир разом

Остапчук дуже несподівано закохався у молоду дівчину, яка змогла зачарувати його крізь соціальні мережі. Невідомо, як він знайшов Катю, але першим написав дівчина шоумен. Катя майже нічого не знала про життя Остапчука, адже вона зайнята власним життям і роботою. До речі багато хто думає, що вона є журналістом, але на цій посаді Катя працювала не довго і саме тому нині дівчина є контент-менеджером. Це також цікава робота, яка приносить гарний дохід і зв’язки.

З самого початку їхніх відносин Катя і Володимир приховували цей факт, але викладали фото зі спільних локацій. І вже тоді було зрозуміло, що Катя – це нова обраниця телеведучого. Вони кажуть, що зійшлися за почуттям гумору і дуже різко. Адже на другому побаченні шоумен запропонував Катя жити разом і вона погодилась на цю авантюру. З того часу вони живуть разом і дуже щасливі у цих сосунках.

Катерина вже давно знайома з батьками Володимира, які все життя живуть в Умані й в усьому підтримують свого сина. Тому його нову обраницю вони прийняли дуже добре і тепер Катя з Володимиром можуть приїжджати у гості до батьків Остапчука і гарно проводити час разом.

Сторіс Каті і Володимира
Сторіс Каті і Володимира

Тож, зараз вони обидва знаходяться в Умані й гуляючи містом показали цікаві фото на фоні магазинів. Катя стала на фоні “Катюша”, а Володимир на іоні магазину взуття “Каблук”.

Вони обидва пожартували про те, що це їхні власні магазини і ці жарти оцінили їхні підписники.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.