На тлі чуток про розлучення з Захуром Камалія показала ніжне фото з Амадором Лопесом: неочікувано

Українська співачка Камалія завжди вважалися найбагатшою серед усіх інших, оскільки вона є дружиною заможного чоловіка, на ім'я Мохаммад Захур. Камалія стала справжньою зіркою української естради.

Жінка завжди любила все красиве, і саме тому, вона сама брала участь у різноманітних конкурсах краси. І варто сказати, що Камалія досягала великих успіхів у конкурсах. Адже на таких заходах не завжди важлива зовнішність, а також величезну роль грає позиція по життю, соціальні норми, яких вони дотримуються, а також ті вчинки, які вони самі роблять для суспільства.

Камалія з чоловіком

Не секрет, що Захур побачив Камалію на одному з таких конкурсів і захопився її красивою душею, оскільки вона дійсно у жінки є дуже широкою. Їхні стосунки почали розвиватися швидко й романтично. Мохаммад завжди був ладен звернути гори заради своєї коханої жінки. Багато років вони жили разом і це було дуже гармонійно та щасливо, оскільки чоловік Камалії дійсно робив для неї та для своїх двох донечок все.

Але зовсім нещодавно жінка розповіла про свої наміри розійтися з Захуром і жити окремо. Але це питання все ще не вирішено. Проте нині родина й так живе у різних країнах. Річ в тому, що Мохаммад із доньками живуть у Лондоні, там чоловік веде бізнес, а доньки навчаються, оскільки там безпечно. А сама Камалія продовжує жити і працювати у столиці України, адже вона дає благодійні концерти й активно допомагає Україні та українським Збройним Силам.

Але після чуток про розлучення, особисте життя Камалії стало цікавити її прихильників набагато більше, ніж її творчість та сценічне життя. Та днями жінка виклала фото з Амадором Лопесом і це, звісно, викликало бурхливі емоції у підписників Камалії.

Камалія з Амадором

Але насправді вони просто разом поїхали на дитячий конкурс Мінісвіт краси Україна 2023. Але глядачами, представниками чи суддями невідомо, але це можна буде подивитися згодом.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.