Марина Боржемська вразила схожістю з мамою – дві статусні жінки з осяйною посмішкою насолоджуються відпочинком

Українська фітнес-тренерка Марина Боржемська отримала розквіт в спортивному напрямку завдяки шлюбу з відомим боксером В'ячеславом Узелковим, однак згодом їхній союз розійшовся по швах.

Марина Боржемська родом з міста Вінниця. З юних років жінка обожнювала спорт, слідкувала за своїм здоров’ям та тілом, однак під натиском батьків спочатку обрала геть інший напрямок в житті.

Мати з батьком наполягали, щоб дівчина пов’язала професійну долю з музикою і назавжди забула про несерйозні, як їм тоді здавалися, заняття спортом. Тому, у 17 років Марина Боржемська стала студенткою Вінницького педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Ба більше, Боржемська добре вчилася і з успіхом закінчила факультет музики та народознавства.

Втім, думати про спорт вона не переставала, тому крок назустріч мрії їй допоміг зробити колишній чоловік, відомий професійний боксер В’ячеслав Узелков. З 2019 року почалася нова сторінка її життя після тренерства в головному проєкті про схуднення “Зважені та щасливі”.

Марина Боржемська та В’яеслав Узелков

Окрім суперництва в шоу, експодружжя демонструвало підтримку одне до одного, увагу до власних персон та щире кохання, тому публіка, дізнавшись про розлучення цієї пари у 2018 році була приголомшена.

Час минає, Марина відпустила минулі образи й почала нове життя. На батьків вона теж не ображається, адже переконана – бажали їй тільки найкращого майбутнього. В блозі соціальної мережі Instagram тренерка вперше за довгий час показала свою маму та вразила їхньою схожістю. На світлині бачимо двох усміхнених жінок на відпочинку в Ізраїлі, з однаковим кольором волосся, посмішкою й формою обличчя.

Марина Боржемська вразила схожістю з мамою на відпочинку в Ізраїлі

На спалах камери найрідніші посміхалися в протисонцевих окулярах та легеньких літніх сорочках. Нарешті Марина може перемикнутися від буденності, роботи, всіх новин та зануритися у довгоочікувану відпустку з мамою та дітьми.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.