Зіштовхнула падчерку у воду і ткнула мачуху обличчям в торт: як Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу виховали доньку

У знаменитої російської співачки Ані Лорак від шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу залишилася єдина дочка Софія, яка зараз активно проводить час з родиною батька.

Безумовно, життя зіркових дітей не можна назвати легким. Спадкоємці знаменитих людей як правило проходять через серйозні випробування, адже щоденно піддаються критиці, порівнянню з їхніми батьками, безперервній увазі, тощо.Дочка Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата ніколи не була виключенням у цій історії. Маленька красуня Софія, яка мала турецьке та українське коріння завжди знаходилася у фокусі, коли мова заходила про її маму.

Кароліна не оберігала спадкоємицю від публічності, активно публікувала фотографії з дитиною і навіть виводила її на велику сцену. Звісно, не бути наслідків не могло. Публіка знає Софію в обличчя, спостерігає за її змінами та трансформаціями.

Як Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу виховали доньку

Після початку повномасштабної війни в Україні дівчина здебільшого проводила час зі своїм батьком та його новою родиною. Мова йде про новоспечену дружину бізнесмена Лілію, а також її маленьку дочку.
Зокрема аудиторії завжди було цікаво, чи владнають між собою жінки.

Дочка Мурата Налчаджиоглу від Ані Лорак зіштовхнула у воду його падчерку

Судячи з публікацій, які робить Мурат на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, сім’я змогла досягти гармонії, хоча деякі аспекти викликають у частини фанатів запитання. Наприклад, не так давно Софія зіштовхнула свою зведену сестру у басейні.

Далеко не всі користувачі поставилися до таких Ігор з розумінням, хоча думки на цей рахунок розділилися. Не менш дивним деяким шанувальникам здалася і сцена, у якій Софія ткнула свою мачуху обличчям у торт.

Як Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу виховали доньку

Але Лілія демонструє повне прийняття характеру своєї падчерки, обіймає, її любить, і намагається зберегти сімейне вогнище.

Тим часом Ані Лорак проводить свої канікули з новим коханим-іспанцем, з яким минулого року познайомилася на Ібіці. Подейкують, що у чоловіка також є маленька дитина. Не так давно Ісаак представив публіці і свою дорослу дочку, яку помилково прийняли за його дружину. Про взаємини всередині цієї сім’ї поки що нічого невідомо.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.