Маша Єфросиніна перебуває на межі розлучення з чоловіком Хромаєвим: “Все дістало, і він вже не вивозить”

Скандальний український блогер Богдан Беспалов розповів, що шлюб відомої телеведучої Маші Єфросиніної та її чоловіка-депутата Тимура Хромаєва розвалюється.

Після 24 лютого Маша Єфросиніна неодноразово повідомляла своїй публіці про те, що в її шлюбі відбуваються погані зміни. Зокрема вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram дописи, в яких говорила про те, що не може зосередитися на скандалах в шоу-бізнесі тому, що в неї в сім’ї також не все ідеально.

Богдан Беспалов розповів, що Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв на межі розлучення

Романтична історія знайомства Єфросиніної та Хромаєва
Богдан Беспалов розповів, що Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв на межі розлучення

Зокрема, вона зізнавалася, що не може пробачити своєму чоловіку той факт, що він обрав піти захищати Батьківщину, а не залишитися зі своєю сім’єю, і даний крок вона сприйняла дуже важко. Так само в родині відбулися інші зміни, які негативно вплинули на якість їхніх взаємин.

Але Маша подавала цю інформацію так, що вони з Тимуром все одно активно працюють над стосунками, дуже кохають одне одного і тримаються разом. Але в той самий час Богдан Беспалов повідомляє, що нібито це не зовсім так.

“Тимур так втомився від дружини, що вже на межі розлучення. В приватній розмові з інсайдером він жалівся, що його все дістало і він не вивозить. Криза в стосунках серйозна, Маша на нервах і постійно на заспокійливих”, – сказав Богдан на YouTube-каналі.

Також блогер поділився інформацією про те, що зокрема охолодження відбулося через те, що Маша нібито погано вплинула на його кар’єру та подальші перспективи.

“Не думаю, що на цей раз криза мине. Мабуть розійдуться по-тихому і будуть тягнути інтригу”

Нагадуємо, що за ці 2 роки стало відомо про велику кількість розлучень у шоу-бізнесі. Зокрема, на це наважилася навіть пари, які жили разом по 20-30 років. Цей феномен стає постійною темою для обговорення у різних подкастах та передачах.

Але так само необхідно додати, що Маша та Тимур вже розходилися, але тоді вдалося зберегти своє кохання та зійтися знову.

Схожі статті