Екс-учасник Холостячки з Мішиною Тригубенко став батьком та показав новонародженого малюка: “Ласкаво просимо”

Відомий український блогер та екс-учасник першого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Олексій Тригубенко повідомив про те, що вперше став батьком та показав дитину.

Олексій Тригубенко напевно єдиний учасник романтичного реаліті-шоу “Холостячка”, який  маючи велику аудиторію та доволі популярний блог, тим не менш зміг зберегти своє особисте життя у таємниці.

Якою ж вражаючою новиною стало повідомлення від чоловіка про те, що він днями став батьком. У Олексія народився первісток!

Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вперше став батьком

Олексій Тригубенко розповів про свої стосунки
Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вперше став батьком

Так, незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Тригубенко розповів на всю країну про те, що в нього з’явилася дівчина Аліна. Втім, через вторгнення їм довелося пережити розлуку.

“Я познайомився із дівчиною за місяць до війни. Її звуть Аліна, вона сама із Чернівців. Деякий час жила за кордоном, тому не дивилася реаліті. Не знала, хто я, – розповідає Олексій. – Стоїмо з нею і до мене підходить чоловік, починає розмову і просить зробити фото. Аліна не зрозуміла, що відбувається, і розсміялася. Сказала, що добре, що не знала, хто я”, — якось зізнався у своєму інтерв’ю блогер.

Свою обраницю Олексій не показував публіці, згодом взагалі припинив про неї згадувати публічно. Чи вдалося їм зберегти стосунки залишилося таємницею. І ще більше інтересу викликає особистість матері дитини, адже нею може виявитися зовсім не Аліна.

Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вперше став батьком

Так, на фото, яке Тригубенко оприлюднив нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram він постав разом зі своїм сином, якого він привітав з появою на світ. Ім’я хлопчика він не назвав, а жінку, яка подарувала йому первістка також не показав. Наталі можна побачити палату з пустим ліжком. Вочевидь, знімок зробила саме мама, яка і відпочивала на цьому місці.

У коментарях новоспеченого татуся вже привітали його колеги, різні знаменитості та просто друзі і близькі. Зокрема, найпершим відреагував Григорій Решетнік. Так, телеведучий з нетерпінням чекає, коли зможе отримати від героя нашої статті усі найцікавіші деталі та показати глядачам, хто народив йому сина.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.