Перші дружини Арсена Мірзояна і Юрія Горбунова перевершили Тоню Матвієнко та Катю Осадчу: красуні з народу

Доволі часто знаменитості приймають рішення розлучитися зі своїми партнерами та знаходять щастя з колегами по цеху. І в цьому питанні краса як правило не помічник.

Далеко не кожна зірка відкрила двері у шоу-бізнес, будучи вільною птахою. Деякі зі знаменитостей отримали славу, маючи на безіменному пальці обручку. І як підказує досвід та практика, зазвичай ті шлюби не витримують випробовування популярністю.

Таких прикладів безліч як в Голлівуді, так і у вітчизняному шоу-бізнесі. Наприклад, Юрій Горбунов та Арсен Мірзоян залишили позаду не тільки минулий спосіб життя, але й своїх дружин.

Арсен Мірзоян та Юрій Горбунов показали, як виглядають їхні екс-дружини

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна
Арсен Мірзоян та Юрій Горбунов показали, як виглядають їхні екс-дружини

Так, на момент росту популярності Арсена Мірзояна на український естраді він був одруженим та мав двох синів. Насправді чоловік давно займався музикою, але знали його лише у його рідному місті. Колиш розпочалося життя знаменитості, а також пішли доходи, прийшло і нове кохання.

У Арсена закрутився роман з його колегою Тонею Матвієнко, з якою він спочатку був вимушений співпрацювати, а згодом з якою не міг розстатися. І сказати, що колишня дружина Арсена поступилася конкуренції вродою не можна, адже вона володіє неймовірними зовнішніми даними. Інколи все не так просто як хотілося б.

Арсен Мірзоян та Юрій Горбунов показали, як виглядають їхні екс-дружини

Свою чергу Юрій Горбунов познайомився з екс-дружиною Людмилою також за доволі звичайних обставин. На той момент він був нікому невідомим, а також набагато молодшим за свою обраницю. Людмила обрала не публічний образ життя, зайвий раз не світилася на світських заходах, а Юрій не любив обговорювати стосунки з коханою на камеру. Хоча раз у раз все одно давав деякі коментарі, аби задовільнити цікавість своїх шанувальників.

І 7 років тому фанати почали підозрювати, що у Юрія Горбунова сталося кардинальні зміни в особистому житті. Йому прописували роман з Катериною Осадчою. Що згодом виявилося правдою. Як відбувалося розлучення Юрія та Людмили досі залишається загадкою. Як і те, яку роль у цьому зіграла сама Катерина.

Примітно, що жінки абсолютно різні за зовнішністю, і судячи з усього, за характером. Але обидві дуже вродливі.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.