Юрій Нікітін показав рідкісну фотокартку своєї 92-річної мами, на яку неймовірно схожий: “Мамо, люба моя”

Відомий український продюсер Юрій Нікітін завжди намагався триматися осторонь популярності та світських вечірок. Він намагався триматися осторонь від яскравого світла камер.

Нікітін майже ніколи не викладає своє життя на загал, адже для нього більш важлива робота з людьми. В його випадку з артистами, які є доволі вимогливими і потребують багато уваги зі сторони продюсера, адже він немов наставник.

Юрій Нікітін
Юрій Нікітін

Відомо, що чоловік має дружину, яка, до речі, також є співачкою – Ольга Горбачова. Саме вона народила йому двох чудових донечок. І одна з них, старша Поліна вже сала повноцінною артисткою, вона також співає пісні, які сама й пише. А такий талант точно не повинен пропадати.

Тож, якщо про творчі досягнення у родині Нікітіна можна говорити вічно, то про особисте чоловік не любить розмовляти, адже це те, що має залишатися з ним. Тому, тема родини майже завжди є закритою для нього. Проте днями був випадок, коли Юрій показав, як зараз виглядає його матуся.

Річ в тому, що у жінки днями було День народження – їй виповнилося 92 роки, це неймовірно. Продюсер вирішив публічно привітати маму дуже ніжними словами, які очно бажає почути кожна мама у цьому світі, тим паче наживо, відчуваючи поруч свою дитину, яка для неї є цілим всесвітом.

“Мамо, люба, вітаю тебе з твоїм 92-м днем народження! Радості, здоров’я і довгих років життя бажаю! Для мене ти найкращий приклад того, як можливо відчувати, пробачати, радіти, кохати. Люблю тебе!” – написав Нікітін.

Мама Юрія
Мама Юрія

Варо сказати, що у своєму віці жінка неймовірно виглядає, вона радісна, щаслива, енергійна і доглянута. До того ж сам Юрій дуже схожий на свою рідну матусю, яка вклала у нього всі найкращі риси, якими володіє й сама.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?