Як виглядає жінка, яка увела кохання всього життя Могилевської: красуня, яка перевершила зірку в усьому

Наталя Могилевська має позаду велику історію кохання, яка надихала її на створення нових композицій, а згодом розбила серце. Яке життя побудував екс-чоловік артистки?

Через декілька років після розлучення Наталія Могилевська почала зустрічатися з бізнесменом Єгором Долініним. Ці стосунки виявилися дуже бурхливими та наповненими найрізноманітнішими емоціями.

Зіркова пара активно виходила разом у світ. Закохані фотографувалися для різноманітних журналів та давали інтерв’ю. Журналісти вважали, що незабаром Наталія Могилевська вийде заміж за свого обранця, адже все вказувало на серйозність стосунків. Це була історія кохання, про яку мріяли безліч жінок. Єгор підкорював своєю ніжністю, ласкавістю та багатозначними поглядами, який одарував співачку.

Як виглядає жінка, яка увела кохання всього життя Наталії Могилевської

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Як виглядає жінка, яка увела кохання всього життя Наталії Могилевської

Але на одруження герої нашої статті не наважувалися. Натомість вони прийняли рішення жити разом. Єгор на той час виховував трьох дочок. Наталія знайшла з ними спільну мову, а згодом навіть заговорила про те, що хоче народити власну дитину. Саме з Єгором вона вперше заговорила про бажаного малюка.

Але парі не було суджено залишитися разом. Ігор перманентно ревнував свою обраницю до її роботи. І хоча Наталія намагалася знайти баланс між особистим життям та кар’єрою, їй це погано вдавалося. Врешті-решт, пара прийняли рішення розійтися. А вже незабаром стало відомо, що його одружився з іншою.

Як виглядає жінка, яка увела кохання всього життя Наталії Могилевської

Його обраницею стала нікому невідома красуня зі світлим волоссям. Кадри з весілля одразу ж облетіли мережу, а Наталії Могилевській приписували ревнощі та розбите серце. Все зайшло настільки далеко, що артистка публічно звернулася до журналістів за проханням не фантазувати та залишити їх з Єгором в спокої.

Дочки бізнесмена не підтримують зв’язок з Наталією, і власне сама артистка вже багато років не згадує в публічному просторі про свого колишнього чоловіка, з яким колись мріяла побудувати велику та міцну сім’ю.

Натомість Єгор та його дружина ведуть досить закритий образ життя, не спілкуються з пресою і відсутні в інформаційному просторі.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.