2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Відома співачка Аліна Гросу успішна жінка, тож не дивно, що за нею слідкують шанувальники. Кавалери, коханці, шлюби та вагітності зірок – завжди привертають увагу громадськості. А в артистки особисте життя досить насичене, тож обговорити є що.

Почалася її історія зі стосунків з Олександром Комковим. Співачка та російський бізнесмен познайомилися коли Аліні було 18 років. Проте, їхні стосунки почалися тільки за два роки. Довгий час вони не наважувались оформити офіційно свої відносини, а лише зустрічалися та жили разом.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу та Олександр Комков

Через 4 роки у 2019, суспільство почуло новину про весілля. Здавалася, що маже піти не так – заможне життя та справжнє кохання, перевірене роками. Проте, вже за пів року Гросу оголосила про розлучення, назвавши чоловіка альфонсом.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу та Олександр Комков

Незабаром, артистка зустріла загадкового Андрія. Пара почала мешкати разом. Але ідилії не вийшло. Гросу дуже ревнувала коханого та підозрювала, що він користується увагою інших жінок. Одного разу, вона перевірила його телефон, який підтвердив її здогадки. Щобільше, у чоловіка була не одна коханка, а декілька дівчат для розваг. На цьому їх стосунки були завершені.

“Я подумала так: “Окей, якщо я зараз влізаю і не бачу нічого, я просто назавжди йому вірю. Я буду до нього ставитися, як до царя, за мою таку х**ову думку про нього”. Я з цим телефоном іду до ванни, сідаю, відкриваю, заходжу в Instagram. Зраджував він завжди”, – поділилася Аліна.

Пізніше, у житті артистки з’явився російський актор Роман Полянський. Здавалося, вони були щасливі та навіть планувати разом облаштувати будинок в Україні. Проте, після початку повномасштабного вторгнення, Аліна не отримала необхідної підтримки від коханого, який обрав тактику мовчуна.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Начебто пара розійшлася, а Гросу зрозуміла, що показувати особисте життя на публіку не буде. Проте, у березні цього року, співачка ошелешила новиною про друге весілля. Чоловіка вона не показує, на всіх спільних фото лиця не видно, проте мережа пліткує, що ним став саме Полянський.

Аліна Гросу розповіла про чоловіків, з якими планувала пов'язати своє життя
Аліна Гросу розповіла про чоловіків, з якими планувала пов’язати своє життя

Схожі статті

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.