Влад Яма засвітив округлий живіт дружини Ліліани та не зміг приховати правду: в сімʼї зʼявиться друга дитина?

Відомий український хореограф Влад Яна вперше за тривалий час зробив публікацію, в якій показав свою дружину та заінтригував публіку імовірним поповненням в родині.

Вперше Влад Яма став батьком близько 8 років тому. В нього народився син, якого назвали Леоном. Появу хлопчика на світ хореограф деякий час приховував. Як раптом на всю Україну розповів, що насправді він вже тато.

До батьківських обов’язків зірка поставився з усією серйозністю. Коли родина жила в Україні, Влад постійно показував, як займається спортом разом з дитиною, як показує йому світ, привчає до здорового образу життя, тощо. Безумовно, після еміграції до Сполучених Штатів Америки його підхід не змінився, але подібного контенту у його блозі стало помітно менше.

Влад Яма засвітив округлий живіт дружини Ліліани

Влад Яма показав, як релаксує його дружина
Влад Яма засвітив округлий живіт дружини Ліліани та не зміг приховати правду

Після початку повномасштабної війни в Україні сім’я пережила кардинальні зміни. Але оговтавшись через декілька місяців, Влад не тільки розповів публіці про те, куди переїхав і що збираються робити далі, але й про імовірне майбутнє поповнення в сім’ї. Танцюрист вперше за багато років заявив про те, що планує разом з дружиною другу дитину.

Пара не визначилася якої статі хоча малюка, але зізналася, що сина Леона до цієї новини вже підготувала. Однак, самої новини так і немає. Хіба що подружжя дещо не приховує!

Нещодавно Влад оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, в якій показав, як його дружина Ліліана сидить за кермом автомобілів. Завдяки паскам безпеки можна помітити, що її живіт доволі округлий, наче на пятому чи шостому місяці вагітності.

Влад Яма засвітив округлий живіт дружини Ліліани

Але не варто відкидати і версію, у якій фотографія була зроблена невдало, а все побачене є лише оптичною ілюзію, що також не є рідкістю. Адже Ліліана як ніяк має доволі спортивну фігуру та стрункий стан.

Якщо Влад буде дотримуватися своєї минулої стратегії, то про появу у нього дитини публіка дізнається лише після пологів і в цілком можливо не одразу.

Тим часом Ліліана поки що не показує жодних знімків, які моглиб говорити про її цікаве положення.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.