Злата Огнєвіч відгуляла гучне весілля та показала щасливого нареченого: переплюнув і Шевченко, і Задворного

Відома українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу ексклюзивними кадрами з весілля та показала неймовірних наречених. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч жодного разу не була заміжнею і навіть не приховує того факту, що в особистому житті має певні проблеми. Зірка зізнавалася, що завжди ставила в пріоритет свою кар’єру та творчість, а тому особисте життя руйнувалося.

2 роки тому артистка намагалася побудувати своє кохання на очах у всієї країни, ставши холостячкою. Натомість виконавиці довелося пережити чергову драму. Переможець шоу Андрій Задворний не зміг побачити у зірці свою долю.

Злата Огнєвіч відгуляла гучне весілля

Злата Огнєвіч відгуляла гучне весілля

Хоча глядачі до останнього і не вірили, що він виграє. Наприклад, цей потенціал спочатку належав Андрію Хветкевичу. Чоловік мав прекрасні зовнішні дані, добре серце, м’який характер і, судячи з усього, вони прекрасно поладнали зі співачкою.

Як раптом Злата прийняла рішення, що Андрій має поїхати додому. Аргументувати цей крок вона так і не змогла, але згодом картина прояснилася. Так, Андрій заявив, що одружується зі своїм хлопцем Філіппе. Чоловіка почали звинувачувати у тому, що він використав Злату. Але насправді герой нашої статті залишилися у прекрасних відносинах. Про це свідчать кадри з весілля.

Виконавицю на свою церемонію у Мексику Андрій, звісно, запросив. Як і інших чоловіків з шоу, які не змогли виїхати закордон через повномасштабну війну. Тому артистка була єдиною гостею, пов’язаною з шоу.

Злата Огнєвіч показала, як святкувала весілля Андрія Хветкевича
Злата Огнєвіч показала, як святкувала весілля Андрія Хветкевича

Окрім того, між артисткою та новоспеченим чоловіком і її друга склалися прекрасні взаємини, хоча Злата і претендувала на місце його другої половинки.

Нагадуємо, що з моменту завершення зйомок Злата так і не пов’язала себе стосунками з іншим чоловіком. Артистка активно відвідує психотерапевта та намагається розібратися в собі. Тим часом більшість учасників вже нових стосунках, деталі яких активно транслюють на особистих сторінках соціальній мережі Instagram. Наприклад, Андрій Задворний вже знайшов своє кохання.

Схожі статті

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?