Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її чоловік: саме через нього не склалося з Данилком?

Відомий далеко за межами українського шоу-бізнесу дует Верка Сердючка та Інна Адольфівна полонили мільйони сердець. Однак, ким вони є одне одному досі залишається загадкою.

Знаменитому українському виконавцю Андрію Данилку та його партнерці Інні Білоконь десятиліттями приписують таємний роман. Однак, дует досі його не підтвердив. Натомість за виконавцем ролі Вєрки Сердючки закріпився статус вічного холостяка. У той самий час Інна вже 20 років живе у щасливому шлюбі з чоловіком Олегом.

Інна Білоконь показала, як виглядає її чоловік

Інна Білоконь показала, як виглядає її чоловік

Насправді, 2023 року пара відсвяткувала 26-у річницю. Андрій Данилко є частим гостем у будинку зіркового подружжя, має безліч знімків з їхніми дітьми і в цілому між героями нашої статті панує злагода та мир.

Інна Білоконь та її чоловік оселилися в Полтаві. Окрім сценічної діяльності і жінка разом з благовірним займається розведенням собак. В сім’ї виросло двоє дітей, які на даний момент вже є дорослими людьми.

Андрій Данилко показав, як залицяється до Інни Білоконь
Інна Білоконь показала, як виглядає її чоловік

Олег є публічною людиною, тому на світських заходах зазвичай не світиться. Тим не менш, Інна полюбляє публікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімки саме особистого характеру, а не зі знімальних майданчиків чи кліпів. А тому її чоловік час від часу там фігурує ледь не у головній ролі.

Нагадуємо, що після фотографії, на який Інна та Андрій цілуються в губи, сидячи на тротуарі на відпочинку, в мережі активно пліткували про їхній роман. Згодом стало відомо, що скандальнийка до розробив Ель Кравчук. Метою його публікації було нібито довести, що співак має традиційну орієнтацію всупереч чуткам, які тоді навколо нього точилися.

Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко
Інна Білоконь показала, як виглядає її чоловік

Але це далеко не єдина фотографія, яка відкрита говорила про те, що дует має доволі близькі не робочі стосунки. Так, Андріяка Інну заскочили і під час того, як вони трималися за руку, і як шепотілися в машині. Обидва запевняють, що вони є дуже добрими старими друзями. Майбутні зірки познайомилися ще в коледжі і з тих пір були нерозлучними. Як на це реагує чоловік і ми Олег достеменно невідомо, адже він не давав жодного інтерв’ю журналістам.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.