Як виглядає екс-чоловік Аліни Гросу, який проміняв її на старшу та багатшу жінку: молодий красень з амбіціями

Знаменита українська співачка Аліна Гросу намагалася знайти щастя у шлюбі з Олександром Комковим, але у певний момент все пішло не так. Що сталося?

Не дивлячись на те, що Аліна Гросу народилася в Україні і виступала саме на вітчизняній сцені, освіту вона отримувала в російській федерації. І саме там вона знайшла свого першого чоловіка. Так, з Олександром Комковим артистка познайомилася, проводячи час з компанією таких самих молодих людей як і вона.

Швидко взаємини переросли у більш серйозні. Юна пара повідомила про те, що незабаром одружиться. Весілля зіграли в Італії у розкішній віллі.

Аліна Гросу показала, як виглядає колишній чоловік Олександр Комков

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу показала, як виглядає колишній чоловік Олександр Комков

З’являлася інформація, що батьки співачки витратили на це торжество 100 тисяч євро. Це шалена сума навіть для далеко не бідних людей.

Незабаром молодята вʼїхали у нову квартиру і почали планувати ремонт. Але проблеми, з якими стикаються пари у шлюбі наздогнали їх неймовірно швидко. Спочатку артистка скаржилася, що її новоспечений чоловік абсолютно не зацікавлений у справах облаштування їхнього сімейного гніздечко, а згодом взагалі стало відомо, що артистка та бізнесмен прийняли рішення розлучитися. Не пройшло навіть півроку.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу показала, як виглядає колишній чоловік Олександр Комков

Пізніше співачка дасть ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповість про реальні причини їхнього розставання. За її словами, саме чоловік попросив в неї перерву.

А сам, мовляв, пішов до іншої жінки, яка була набагато старша за нього. Зрозумівши, що взаємини з нею не складаються, Олександр нібито захотів повернутися назад в сім’ю, але Аліна його не прийняла. Послідувала неприємна розмова, у ході якої підприємець запевняв, що кожна його наступна жінка багатша за попередніх.

Ініціатором розлучення Аліна вважає саме Олександра Комкова, який зробив перший крок до розірвання стосунків. Бізнесмен згодом дав коментар, в якому запевнив, що не згодний зі ствердженням Гросу. За його словами, це було обопільним рішенням. Тим не менш, чоловік швидко налагодив особисте життя. На даний момент він одружений і навіть виховує дитину у той самий час як Аліна Гросу пережила чергове розставання і тимчасово мешкає в Сполучених Штатах Америки.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?