Не відходить від екс-дружини ні на крок і привертає до себе її увагу: Камалія здивувала поведінкою Захура

Декілька місяців тому найбагатша співачка України Камалія повідомила про те, що її шлюб з мільярдером Мохаммадом Захуром добіг кінця. Але чи так це насправді?

На початку 2023-го Камалія дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про те, що має проблеми у стосунках з падчеркою, через що була вимушена покинути її будинок у Великобританії та повернутися до України. При цьому вона зазначила, що її чоловік та діти залишилися в евакуації.

Це спровокувало хвилю чуток про проблеми у шлюбі артистки. І яким же здивуванням було її зізнання наступного дня про те, що вони прийняли рішення розлучитися!

Камалія здивувала поведінкою Мохаммада Захура

Як виглядає чоловік, який насмілився просити руки доньки у Захура та Камалії
Камалія здивувала поведінкою Мохаммада Захура

Так, артистка не уточнювала, чи є конфлікт з Танею Захур причиною розставання. І тим не менш, сім’я живе в розлуці майже рік. У своїй публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram виконавиця зізналася, що вони намагатимуться з колишнім чоловіком і надалі зберігати сімейну атмосферу для того, щоб їхні дочки почувалися комфортно та безпечно. Але певна частина шанувальників вже підозрює, що новина про розлучення була або продиктована емоціями, або ж взагалі піаром.

Основою для таких думок служить поведінка екс-подружжя. Артистка та бізнесмен бачаться доволі часто. І у ці моменти вони поводяться так, ніби закохані одне в одного безтямно.

Камалія здивувала поведінкою Мохаммада Захура

Наприклад, днями, Камалія опублікувала у своєму мікроблозі свіже відео, на якому показала, як проводила час з двійнятами та екс-чоловіком у школі. Як відомо, дівчата повернулися до стаціонарного навчання.

Мохаммад Захур був на задньому плані, але усіма можливими способами намагався привернути до себе увагу і бути поближче до колишньої дружини. Дані зміни у їхніх взаєминах помічають не тільки фанати, але й преса, яка намагається розібратися, що ж відбувається між екс-парою.

Примітно, що Арабелла та Мірабелла нібито почуваються прекрасно і також транслюють відчуття щастя та єдності.

Хтозна, можливо перерва пішла подружжю на користь і через деякий час аудиторія дізнається про примирення та возз’єднання?

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.