Заміжню Ольгу Сумську “заскочили” в одному ліжку з іншим: Віталій Борисюк знає його особисто (ФОТО)

Знаменита українська акторка Ольга Сумська показала, яку роль їй довелося виконувати на сцені театру. Знаменитість ідеально зіграла невірну дружину.

Ольга В’ячеславівна Сумська була знайома з театром самого дитинства. І не просто так, адже її батьки усе своє життя віддали цьому мистецтво. Власний шлях акторка знайшла також швидко, адже бачила його перед собою.

Свої навички та талант вона розвивала змалку, а тому швидко досягла успіху в українському шоу-бізнесі. І хоча Ольга В’ячеславівна активно знімається в кіно, а також займається дубляжем, вона ніколи не зраджує театру. Зараз зірка активно гастролює Україною та збирає повні зали.

Ольга Сумська показала відривок з вистави

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська показала відривок з вистави

Як відомо, Ольга В’ячеславівна працює у театрі свого колишнього чоловіка Євгена Паперного. Її постійним партнером та колегою є Віталій Борисюк — благовірний акторки. І тим не менш, роль коханця дісталася не йому, а іншому чоловіку. Нещодавно Сумська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, в якому показала відривок їхньої вистави.

Ольга Сумська показала відривок з вистави

У ньому Ольга В’ячеславівна зіскочила з ліжка разом з чоловіком, у той самий момент, як благовірний героїні повернувся додому.

Спочатку артистка намагається сховати коханця у шафі, але згодом пара знаходить інший варіант. Впродовж сцени вони сильно панікують та не знають, що робити.

Нагадуємо, що свого часу Ольга Сумська мала коханця і в реальному житті. Мова йде про її шлюб з Євгеном Паперним. Молода акторка не була щасливою у цьому союзі, і швидко знайшла молодика, який зміг цю ситуацію виправити. Згодом благовірний дізнався про зраду дружини, але крапку поставила саме зірка. Вона забрала маленьку дочку Антоніну, зібрала валізи та рушила до коханого. Віталій Борисюк на той час проживав разом з батьками, але це не зупинило пару.

Згодом вони змогли придбати власну квартиру, а також стали батьками. У їхніх стосунках ставалися серйозні кризи. Наприклад, 13 років тому під час інтерв’ю Ольга та Віталій відверто сварилися прямо перед журналістами. Їм пророчили розлучення, але вони змогли пройти і через це.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.