23-річна дружина Остапчука ходить в брудних кросівках за шалені гроші: бізнес “Каблук і Катюша” приніс плоди

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук після розлучення з другою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк в пошуках нової коханої не забарився, тепер чоловік знайшов дівчину на 16 років молодшу за нього.

Молода журналістка Катерина Полтавська зізналася, що ніколи не уявляла стосунків з медійним чоловіком. Щобільше, запевняла, що не будувала б подальші відносини з зірковим чоловіком, однак тоді вона ще не знала, як власні слова обернуться проти неї.

Катя Полтавська
Дружина Остапчука ходить в брудних кросівках

Полтавська стверджує, що стосунки з Остапчуком почалися після його розлучення з нотаріусом Христиною Горняк, адже не стала б будувати романтичні взаємини з одруженим чоловіком. Цікаво, але на цей рахунок у публіки є ряд підозр, адже ані Володимир, ані Христина причину розпаду їхньої сім’ї так і не називали, тому прихильники думають, що таємниця може коїтися в подружній зраді.

Днями Катерина Полтавська відвідала спадщину її коханого, місто Умань. Там парочка весело провела час, допомогла батькам Володимира по господарству та навіть встигли пожартувати за свій бізнес магазинів “Каблук і Катюша”, який неабияк розвеселив аудиторію підписників в їхніх Instagram-блогах.

Сторіс Каті і Володимира
Бізнес Полтавської та Остапчука в Умані

Нещодавно 23-річна Катерина Полтавська здивувала колекцією свого взуття, яке за її словами, вже продавалося дещо брудним. Шоумен Володимир Остапчук, побачивши світлину, три пари з цих кросівок не пам’ятає, однак молода дружина в хитрому настрою запевнила, що коханий не бачить все взуття, яке вона купує.

Дружина Остапчука ходить в брудних кросівках

Нагадаємо, що Володимир Остапчук двічі розлучений чоловік. Перша дружина Олена Войченко публічно звинуватила ексчоловіка в чисельних зрадах, які вона пробачала в надії, що коханий зміниться. З Христиною Горняк чоловік прожив майже два роки, однак наразі колишні поставили на паузу питання поділу спільного нажитого майна.

Схожі статті

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.