Корсет, діадема і бюст з блискітками: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катя Велика показала спортивний образ

Катерина Велика стала дуже выдомою завдяки участі у головному кулінарном шоу України "МастерШеф". Там жінка проявила всю свою харизму і талант, і саме цим змогла запам'ятатися глядачам.

Катя з перших секунд своєї появи в ефірі змогла завоювати увагу глядачів, адже вона є дуже яскравою особистістю, яка говорить все що думає і ніколи не приховує свого справжнього ставлення до людей. Тобто, якщо їй неприємно спілкуватися, вона скаже про це прямо і не буде давати приводу для дружніх стосунків.

Катерина Велика показала своє найкоротше вбрання
Катерина Велика

Велика дуже любить демонструвати свою статусність та розповідати про свої з чоловіком статки. Здається, це додає жінці відчуття впевненості в собі та дозволяє їй піднятися в очах інших людей. Катерина любить експериментувати зі своїми образами. І всі вони дуже яскраві та елегантні. Вона любить все блискуче, аби привертати увагу, а також жінка любить щоразу бути різною.

Образи Каті на “МастерШеф” неможливо було передбачити, оскільки вона завжди різна, любить одягти щось настільки феєричне, що від неї неможливо відірвати погляд. Також жіночка полюбляє одягати короткі сукні та різнокольорові колготки, які підкреслюють її стрункі ноги й дають змогу поєднувати різні стилі в одному образі.

Днями Велика вирішила показати, як вона ходить у спортзал аби підтримувати фігуру. Тож, вона показала фото зі своїх занять, де була одягнена у сміливий спортивний образ. На голові Каті була діадема, а от одягнула вона корсет, бюстгальтер з блискітками, різнокольорові лосини.

Насправді образ не дуже спортивний на вигляд, але якщо їй зручно так займатися у залі, то це дійсно можна вважати формою, але у власному стилі Великої, яка завжди була модницею з певним смаком яскравості та ексцентричності.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.