Дружина Григорія Решетніка Христина показала розкішну фігуру у відкритому образі – не вірять, що народжувала

Дружина знаменитого телеведучого українського каналу СТБ Григорія Решетніка Христина – слугує прикладом для багатьох сучасних жінок, адже, побачивши її фігуру, не віриться, що вона народжувала тричі.

Так, відоме подружжя українського шоу-бізнесу зізналося, що покидати територію України під час війни не збираються. Тому, вони з дітьми дотримуються всіх рівнів безпеки, спускаються до укриттів, реагуючи на сигнали повітряних тривог.

Для телеканалу СТБ Григорій та Христина зізналися, що на тлі війни, постійних переживань від новин та стресу їхні стосунки теж проходять випробування сварками. Кажуть, коли негативні емоції вивільнюються, пара сідає за стіл переговорів. Першочергово, Решетніки радять поважати одне одного, даючи право кожному висловити свою думку, а потім вислухати ще й свою половинку.

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей
Григорій та Христина Решетніки

Днями, Христина Решетнік викликала захват у звичайних українських жінок. Блогерка оприлюднила світлину з літнього відпочинку на морі, де чудово видніється підтягнута здорова фігура з невеличким пресом у відкритому пляжному образі.

В коментарях під дописом чоловік Григорій та підписники висловили захват від зовнішнього вигляду знаменитості, тому не віриться, що Христина пережила троє пологів.

“Це ви народили трьох синів, та ну навіть нікому не кажіть, ніколи не повірять!!!
Якби не знала, то ніколи б не повірила, що ви народили трьох синів. Прекрасна фігура!!!
Натуральна українська краса…
Такий прес після трьох діточок”, – написали користувачі.

Нагадаємо, що Христина Решетнік разом з трьома синами вирушили відпочивати до моря. Деяким підписникам не сподобалася ця новина, мовляв, минулого року жінка засуджувала тих, хто виїхав за кордон для відпочинку. Втім, більшість користувачів побажали Христині з дітьми приємного відпочинку на морі та на теплому сонці.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.