Нове життя – нова зачіска: Міша Кацурін кардинально змінив свій образ після весілля з Надею Дорофєєвою

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін нещодавно офіційно одружилися і ця новина розлетілась всією країною. Хоча це було передбачувано, але пара приховувала своє рішення ретельно.

Коли в мережі з’явилися фотографії з модного весілля молодят, все стало на свої місця. Варто сказати, що напередодні цього довгоочікуваного дня, багато хто писав про заручини Наді та Михайла, адже дівчина засвітила вже свою обручку.  І саме це стало приводом для роздумів з приводу їхнього весілля.

Весілля Наді та Михайла
Весілля Наді та Михайла

Звісно, у цей день пара отримала багато привітань від своїх друзів та колег, але найоригінальніше їх привітала Леся Нікітюк. Дівчина підійшла до цього питання креативно, адже вона все робить з гумором і креативом. Саме тому вона подарувала парі цікавий весільний портрет, який, певно, сама й зробила. Фото дійсно вийшло дуже смішним і Надя з Михайлом це оцінили.

В подяку через такі привітання вони вирішили разом зустрітися та відсвяткувати цю неймовірну подію. Леся принесла своє творіння мистецтва і віддала його зірковій парі молодят. Для зустрічі вони обрали літню терасу київського закладу. І було видно, що зірки раді цій зустрічі, оскільки вони й так давно не бачились. А зустріч з Нікітюк, це завжди весело.

Але головним здивуванням була нова зачіска Михайла Кацуріна. Чоловік відростив доволі довге волосся, яке, до речі йому дуже пасує. Це доволі неочікувані зміни, оскільки на весіллі у Кацуріна ще не було видно нової зачіски. А от на зустрічі з Лесею у хлопця вже дуже довга шевелюра.

Кацурін з новою зачіскою

Але можливо це перука, оскільки фото було підписано так “Міша Кацурін сьогодні в образі”. А от що за образ такий ніхто не розсекретив. Тому, варто спостерігати за Михайлом і дивитися, з якою саме зачіскою він ходить зараз. З коротким чи довгим волоссям.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.