Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Володимира та Ольгу вже не один рік підозрюють у романі. Зірки поводяться таким чином, що відстань між ними максимально непомітна, а інколи здається, що її взагалі немає.

Вони спокійно можуть триматися за руки, обійматися, цілуватися і проявляти турботу та ніжність. І при цьому обидва заявляють, що між нами ніколи нічого не було, і вони залишаються прекрасними друзями.

Ольга Мартиновська анонсувала новий проєкт з Володимиром Ярославським

І напевно, якби не спільний заробіток та піар, аудиторія у це б нізащо не повірила. Але справа в тому, що Мартиновстеп та Ярославський дійсно багато працюють разом, і створювати гармонійно та романтичну атмосферу інколи необхідно для того, аби розташувати до себе глядача або майбутнього покупця їхніх курсів.

Так і нещодавно, Ольга оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото з Володимиром, на якому показує йому знак пальцями “Я тебе кохаю”. Зазвичай молодь складає середній та вказівний пальці, створюючи сердечко, щоб висловити свої почуття одне до одного.

Ольга Мартиновська анонсувала новий проєкт з Володимиром Ярославським

Володимир вже дивиться в камеру та тримає у своїх руках хліб. У дописі до публікації Ольга повідомила про те, що аудиторія може прийти на запланований івент та зустрінетеся зірками.

Нагадуємо, що не так давно зірка розповіла про те, що розпочала романтичні стосунки зі своїм колегою, і одразу ж підкреслила, що це не Володимир. Тоді ж вона розповіла, що між ними ніякого кохання бути не могло, так як її друг набагато нижчий за неї, а для неї це означає, що вона не сприймає його за романтичний інтерес взагалі.

Про свого коханого Руслана Ольга поки що розповідає мало, але шанувальники сподіваються, що рано чи пізно вона відкриється і зізнається, до чого ж призведуть ці стосунки, і які плани обидва мають.

Схожі статті