Ксенія Мішина показала, що робить її 11-річний син Платон о 5-й ранку в селі: гуляє по лісу, але не просто так

Ксенія Мішина дуже популярна українська акторка, яка може легко перевтілюватися в різні ролі та амплуа. Вона унікальна тим, що її ролі неможливо забути, адже в свою роботу Ксенія вкладає душу.

Мішина все робить з душею, адже вона обирає жити почуттями і робити все заради задоволення та власних почуттів. Жінка вивчає себе з різних сторін, вона любить медитації, її приваблює духовність, а також спорт – це взагалі незмінна частина її життя. Адже жінка за здоровий образ життя. І свого сина Платона вона намагається навчити цьому ж.

Мішина з сином
Мішина з сином

У плані виховання жінка також віддається на 100%, адже син у неї один і раніше Ксенії не вдавалося приділяти багато часу своєму синові, бо вона постійно працювала і була дуже зайнята своїми проєктами та геть не мала часу навіть на себе. Тому, хлопець багато часу проводив з батьками акторки. Але зараз все змінилося, Платон став самостійним і дорослим і тепер він сам може за себе відповідати.

У Ксенії з Платоном склалися гарні відносини, вони товаришують і довіряють одне одному. А це дуже важливо для стосунків мами й сина, особливо у такому віці. Адже підлітковий період є найважливішим та найскладнішим. І здається, що Мішина змогла перебороти цей вік сина та знайти з ним спільну мову.

Нещодавно акторка разом з сином та мамою відпочивала у Туреччині. Там родина гарно провела час і нарешті розслабилась. Відпочинок був цікавим та насиченим, Платон отримав масу задоволення.

А тепер вони вже повернулися у Київ, але відпустка не завершилась, адже Мішина відправила сина у село, а сама поки присвячує час собі.  Але не забуває демонструвати, як Платон відпочиває. Наприклад, днями жінка показала, як її син о 5-й ранку йде по гриби.

Син Ксенії у селі збирає гриби

Виходить, син дуже полюбляє природу та готовий заради пригод вставати так рано і йти у ліс на прогулянки з користю.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.