51-річний Ектор Хіменес-Браво показав красуню, яка просинається з ним в одному ліжку: це не Мартиновська

Ектор Хіменес-Браво відомий український шеф-кухар, який має доволі екзотичне коріння – колумбійське. Чоловік об'їздив багато країн, але для життя обрав Україну, бо для нього вона рідна.

Життя Ектора цікавить багатьох жінок та загалом людей ще з першої його появи на каналі СТБ. Тоді чоловік ще був дуже молодим та цікавим. Адже закордонні чоловіки завжди викликають якийсь захват. Вони для нас щось таке незвідане, саме тому їх дуже цікаво пізнавати та особливо спостерігати за їх ходом думок, за їхньою поведінкою, адже вони трохи інші.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Наприклад, зараз Хіменес-Браво намагається вивчити українську, так, йому це дається досить важко, але він намагається це зробити та демонструє цей процес у своїй соціальній мережі, аби дати мотивацію іншим людям які хочуть перейти на рідну мову.

У Ектора взагалі зібралась дуже гарна команда, яка мотивує його та знімає всі ролики з рецептами і не тільки. І саме команда мотивує його змінювати мову. Та звісно ж, далеко не все кухар викладає у сторіс та профіль за контент-планом.

Саме тому, днями Хіменес-Браво показав, як він починає свій ранок, і до речі, далеко не один. Річ в тому, що не так давно кухар забрав свою улюблену собаку Лупіту з Колумбії. І тепер вона постійно знаходиться з ним. Просинаються разом, на роботу їздять також разом, гуляють разом.

Тож, для Ектора Лупіта як дитина, і це чудово, адже принаймні чоловікові не сумно жити поки його наречена за кордоном. Адже він любить спілкуватися і для нього теж важливо відчувати, що він комусь потрібен.

Ектор з Лупітою

А собаки, як відомо, дуже добре вміють показати людям, що таке справжнє кохання та чому людей можна любити просто за те, що вони є, без різноманітних досягнень та особливостей зовнішності чи характеру.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.