Оля Полякова показала свій новий “звездобус”, який чекав розібраний у гаражі півтора року: “Яке щастя”

Оля Полякова відома українська співачка, яка змогла завоювати любов мільйонів людей. І все це завдяки своєму таланту і своїй неймовірній харизмі, якою віє від Ольги, особливо, коли вона на сцені.

Ольга завжди могла вразити публіку, оскільки вона є доволі активною та цікавою для своїх прихильників. Її шлях був доволі складним, проте вона досягла бажаного, звісно, до цього жінка доклала багато зусиль і проробила багато роботи. Полякова не одразу стала популярною, заради зірковості та визнання їй довелося багато чого пройти.

Ольга Полякова

На своєму творчому шляху Оля чула багато відмов, оскільки це життя і воно не завжди буває таким, яким ми хочемо його бачити. Варто зрозуміти одну тонку річ, що життя дає нам все те, чого ми хочемо лише тоді, коли ми до цього готові. А якщо у нас щось не виходить, це не означає, що з вами щось не так, звісно, припиняти роботу над собою не потрібно. Просто вірте в себе, працюйте і йдіть ще раз туди, де вам відмовили.

Нині ж Полякова суперзірка українського шоу-бізнесу, яку дуже сильно поважають колеги, друзі, знайомі, а також вона має шалено велику аудиторію прихильників. Тому може собі дозволити все, що тільки забажає, але це означає, що жінка припинила вчитися та чогось досягати. Навпаки, жінка продовжує розвивати себе та свої таланти.

А от, наприклад, що стосується матеріальних бажань, то тут вже Полякова дійсно може дозволити собі все, що тільки забажає, бо артист – це професія, яка гарно оплачується. Так, днями жінка показала, як вона їздить на своєму новому зірковому бусі.

Бус Полякової
Бус Полякової

Всередині молочний салон зі шкіри, прозоре віконечко на даху машини і дерев’яні вставки. За словами Олі ця машина  стояла у гаражі цілих півтора року розібрана. І лише зараз жінка змогла сісти в новий бус і проїхатися в ньому разом з донькою Машею.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.