Наздоганяє Кошового та Пікалова: Степан Казанін з білосніжною посмішкою засвітив свою нову пишну фігуру

Відомий український гуморист Степан Казанін показався на публіці та здивував змінами у зовнішності. Як зараз виглядає комік та в чому його схожість на своїх колег?

Степан Казанін завжди був невід’ємною частиною гумористичного життя України. Його обличчя знає кожен співвітчизник, сам артист пройшов доволі непростий, але захопливий шлях, який був прокладений жартами та щирими посмішками.Власне, зірка не тільки дарує іншим хороший настрій, але сам є його носієм.

Степан Казанін
Степан Казанін засвітив свою нову пишну фігуру

Степана неможливо побачити без сяючої посмішки, грайливих поглядів та оптимізму.

Степан Казанін засвітив свою нову пишну фігуру

Наприклад, нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показав, як виглядає зараз.

На кадрах він постав зі своєю доброю подругою та близькою людиною. Знаменитість обрав для виходу в світ чорний світшот та джинси. На голові у нього були окуляри, а зачіска як завжди з легкою недбалістю.

Степан Казанін засвітив свою нову пишну фігуру

Окремо увагу можна звернути на білосніжну посмішку зірки, за якою він очевидно неабияк  слідкує, а також фігуру. Помітно, що гуморист трохи набрав ваги.

Рік тому його колеги та друзі Євген Кошовий із Олександром Пікаловим наштовхнулися на серйозний хейт. Його інгібіторами стали складні умови, в яких опинилися українці. Після початку повномасштабної війни аудиторія доволі прискіпливо приглядалася до учасників студії Квартал, і особливо дісталося саме Євгену та Олександру. Обидва набрали зайвих кілограмів, що було помітно неозброєним оком.

Зокрема пізніше Євген заявив, що він прекрасно знає про свої нові форми, і навіть не сумує через це, адже кілограмів завжди можна позбутися. Вже через рік у своєму інтерв’ю Євген повідомив, що таки був вимушений схуднути через певні нюанси зі здоров’ям. Але зазначив, що робить все дуже повільно, включаючи фізичні навантаження.

Нагадуємо, що після 24 лютого колектив багато гастролював. Зірки виступали перед українцями та заробляли гроші, які направляли на благодійність, власне як і інші українські знаменитості. Під час туру Олена Кравець повідомила, що прийняла рішення вийти з команди.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.