Інший чоловік і автівка за нечувані гроші: колишня дружина Дзідзьо показала, як влаштувалася після розлучення

Колишня дружина відомого українського виконавця Михайла Хоми, який виступає під псевдонімом Дзідзьо, показала як проводить свій час в автомобільному салоні.

Не дивлячись на той факт, що Дзідзьо не полюбляє розповідати про своє особисте, його розлучення стало доволі скандальним. Колишня дружина зірки Ярослава дала декілька ексклюзивних інтерв’ю, яких розповіла все, що відбувалося. У розмовах вони зачепили і можливі зради, небажання підтримувати дружину на шляху до сцени, а також дружбу з Цибульською.

Після всього озвученого стало відомо, що Славія має намір надалі стати співачкою, а от Михайло раптово повідомив про бажання розлучитися.

Колишня дружина Дзідзьо показала, як влаштувалася після розлучення

Slavia знайшла собі кавалера
Колишня дружина Дзідзьо показала, як влаштувалася після розлучення

Вже пізніше назовні вийшла інформація про те, що Ярослава могла перебувати у романі з іншим, будучи заміжнею жінкою. І лише після цього екс-подружок вдалося налагодити особисті стосунки. Вони мирно розійшлися. Ярослава не стала претендувати на майно, а у якості відступних отримала квартиру на березі озера.

Через декілька місяців співачка вже заговорила про те, що знаходиться у стосунках, але відмовилася розкривати особистість коханого так би мовити через маленький термін їхніх взаємин.

Але нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, на якому показала, як обирає автомобіль в салоні. За кадром чутно чоловічий голос, який допомагає Ярославі розібратися з представленими моделями. Судячи з усього, це може бути її коханий або друг.

Примітно, що Гелентваген Славії не сподобався. Вона заявила, що автомобіль схожий на маршрутку чи вантажівку.

Колишня дружина Дзідзьо показала, як влаштувалася після розлучення

Нагадуємо, що у пари не було спільних дітей. На даний момент Ярослава та Михайло підтримуючи зв’язок. Наприклад, співак часто допомагає колишній дружині з музикою, даючи їй підказки.

Артист, до речі, також зізнався що в нього є обраниця, але більшого розповідати не захотів. Зараз зірка знаходиться на гастролях з Олександром Пономарьовим. Мало-помалу він позбавляється від гумористичного образу дідуся і починає виконувати набагато серйозніші композиції.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?