Такі різні, але схожі: Маша Полякова показала молодшу сестру, яка значно подорослішала – не риси мами Олі

Відома музична виконавиця Оля Полякова, окрім успішної самореалізації в співочій кар'єрі, народила двох прекрасних дітей, побудувала міцну родину та вчить спадкоємців правильно захищати свої кордони.

Так, Оля Полякова може закрити очі на невдоволення та образи у свою адресу, не звертаючи ніякої уваги, однак за своїх дітей мовчати не буде. Скандал навколо її доньки Маші та українського видання “Главред” розгорівся, коли співачка заявила, що подаватиме на команду редакції в суд.

Маша Полякова
Маша Полякова та Оля Полякова

Річ у тім, що видання опублікувало новину про Машу Полякову з некоректними висловлюваннями про фігуру дівчини, мовляв, донька Полякової має зайву вагу, а сама Оля вже немолода жінка.

Знаменита співачка публічно звернулася до команди та заявила, що не дозволить кривдити дітей, адже вони зазіхнули на святе. Втім, після інциденту “Главред” розповсюдили статтю з вибаченнями, однак Оля вимагає, аби журналіст, який написав даний матеріал перепросився за це у самої Маші.

Нещодавно 18-річна Маша Полякова оприлюднила світлину зі своєю молодшою сестрою, 11-річною Алісою, де видніються їхні схожості у зовнішності як у рідних людей, так і відмінності. На перший погляд, дівчатка кардинально різні, адже помічаємо різний колір волосся, очей, зріст, однак обоє наділені творчими здібностями, які перейняли від мами, мають подібний стиль в одязі, однакову форму носа та губ.

Для фото сестри обрали один тон білого верхнього одягу, випрямили волосся, зробили стриманий ніжний макіяж. Маша зазначила, що їй не віриться, що Аліса так швидко виросла та зовсім скоро стане дорослою особистістю.

“Не вірю, що моя мала вже так виросла”, – підписала світлину Маша.

Нагадаємо, що Оля Полякова та бізнесмен Вадим Буряковський узаконили свої стосунки у 2004 році. Пара познайомилася на дні народженні її майбутнього чоловіка, коли Оля виступила з піснею для винуватця свята.

Схожі статті

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?