Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт покинув Сан-Дієго та вразив зізнанням: вирішив повернутися

Відомий український гуморист Олександр Еллерт показав, як покидає південь Сполучених Штатів Америки та розповів, куди направляється. Усі деталі в статті.

Незадовго до рішення Олександра Еллерта покинути Україну та переїхати до Сполучених Штатів Америки зірка востаннє побачився зі своєю колишньою коханою Ксенією Мішиною.

Олександр Еллерт розповів про своє повернення в Чикаго

Олександр Еллерт показав, як виросла його донька
Олександр Еллерт розповів про своє повернення в Чикаго

І хоча раніше чоловік неодноразово говорив про те, що має намір повернути собі кохану, після проведеного разом часу у Карпатах його думка круто змінилася.

Артист оселився в Чикаго, зайнявся бізнесом, пише жарти для стендапу і виступає. Його блог в соціальній мережі Instagram також користується популярністю. Власне, з допомогою нього він продовжує тримати своїх фанатів у курсі всіх подій.

Наприклад, нещодавно він повідомив про те, що залишає Сан-Дієго та повертається до Чикаго. У зв’язку з поїздкою він зробив чимало знімків, які з’явилися на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Олександр Еллерт розповів про своє повернення в Чикаго

Бізнес класом Олександр літати поки що не може, тому обрав економ. Тим часом колишня кохана гумориста Ксенія Мішина повернулася з відпочинку разом зі своїм сином та матір’ю і повертається до роботи.

Нагадуємо, що Ксенії та Олександру пророчили щасливе майбутнє та весілля. Зокрема, і сам гуморист неодноразово зізнавався про свої серйозні наміри. Тим паче, що на Ксенію він поклав оком ще задовго до зйомок романтичного шоу. Чоловік бачив акторку і раніше, але не наважився познайомитися. А коли випала можливість все ж таки завоювати її серце, не прогавив її.

Зразу поки що обидва вільні люди. Ксенія присвячує свій час кар’єрі та сину, а Олександр намагається влаштувати своє життя за кордоном. Про повернення до України навіть поки що мова не йде. Гуморист не відповідає на питання, що стосуються його імовірного приїзду до Києва, а на критику відповідає жорстко і не терпить її у свою адресу.

Ксенія та Олександр не полюбляють пригадувати свої стосунки на публіку і намагаються змусити аудиторію припинити їх асоціювати одне з одним.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?