Звездобус з особистим масажистом: Полякова показала, як позбавляється другого підборіддя по дорозі на роботу

Знаменита українська співачка Оля Полякова вразила шанувальників, показавши, як вона готується до зйомок зі знаменитим вітчизняним режисером.

Виступи знаменитої української виконавиці Олі Полякової відрізняються неабияким епатажем, складними постановками, активною підтанцьовкою та справжнім шоу.

Оля Поляковп показала струнку талію
Оля Полякова показала, як готується до співпраці з Аланом Бадоєвим

Для того, аби втілювати усі свої плани в життя артистці безумовно доводиться тримати себе у формі. Оля активно займається, робить кардіо, відвідує найрізноманітніших тренерів і все для того, щоб не просто виглядати розкішно, а мати можливість робити свої виступи якісними та захопливими. Можна сказати, що це частина професіонального життя співачки.

Оля Полякова показала, як готується до співпраці з Аланом Бадоєвим

Тим не менш, в добі не так багато годин, як хотілося б. Витрачаючи свій час на роботу, підготовку, репетиції, власну фізичну форму, а також на сім’ю, яку Полякова просто обожнює, інколи важко знайти час у своєму графіку для додаткових зустрічей.

Зокрема, артистка часто ходить на масажі. Вони допомагають боротися з набряками, а також покращують кровообіг. Але виявляється, що за наявністю грошей та номеру хорошого спеціаліста, можна поєднати корисне з приємним та необхідним.

Так, нещодавно Оля оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, в якому показала, як їй роблять масаж прямо під час її поїздки до знімального майданчику, де на неї чекав Алан Бадоєв. Таким чином артистка готувалася до роботи, адже у камері мала постати в усій своїй красі.

Оля Полякова показала, як готується до співпраці з Аланом Бадоєвим

І безумовно Алан, як кліпмейкер та режисер, ці старання високо оцінить, так як від зовнішнього вигляду співачки залежить результат, який вийде після зйомок.

Тим паче, що режисер славиться своєю вимогливістю, прискіпливістю та жорсткістю під час роботи. Але як би там не було, артисти стають у чергу, аби попрацювати з ним, так як кліпи Алана завжди виходять неймовірними та набирають мільйони переглядів.

Нагадуємо, що не так давно Оля Полякова повідомила, що буду подавати у суд на видання, на платформі якого з’явилася стаття про фігуру її дочки Марії.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.