Перша дружина Притули показала доньку від іншого чоловіка: народила принцесу після розлучення з Сергієм

Колишня дружина знаменитого українського телеведучого Сергія Притули показала маленьку дочку, яку вона народила не так давно від іншого чоловіка.

Розлучення Сергія Притули та його колишньої дружини Юлії пройшло доволі тихо. Пара обопільно прийняла рішення, яке швидко привела в дію. Від цього союзу у екс-подружжя залишився спільний син, якого обидва дуже люблять. Хлопчик живе з матір’ю, але багато часу проводить з батьком та його новою сім’єю. Власне кажучи, обидва змогли знайти своє щастя та побудувати нову родину.

Колишня дружина Сергія Притули показала маленьку дочку

Чому Сергій Притула не став батьком вчетверте
Колишня дружина Сергія Притули показала маленьку дочку

Так, поки нова дружина Сергія Притули Катруся народжувала йому дочок Стефанію та Соломію, Юлія також не гаяла дарма часу і привела на цей світ маленьку принцесу. Примітно, що сам Сергій говорив про дівчинку неодноразово, як ніяк, у його сина народилася ще одна сестричка. Але маленька принцеса жодного разу не потрапляла під об’єктив телеведучого.

Так само красуня майже не з’являлася в пресі, адже Юлія була не вельми активною в соцмережах. І лише нещодавно вона плюнула на особистій сторінці в Instagram свіжі кадри, які були зроблені під час її прогулянки Краковом.

Колишня дружина Сергія Притули показала маленьку дочку

Зокрема, дочка Юлії Катя похизувалася зубом, який в неї випав. Судячи з усього, дівчинка буде ховати його під подушку для зубної феї.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Сергій Притула повністю сконцентрувався на благодійних зборах та пішов з екранів. З тих пір він жодного разу не з’являвся у розважальних програмах, а пізніше дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердив слова Олександра Педана щодо того, що його кар’єра у цьому форматі завершена. Сергій немає жодних намірів повертатися до легких передач, але жодного на склад слова не сказав про інші жанри.

Як ніяк Притула неодноразово з’являвся у ток-шоу, в яких обговорювалася політика та майбутнє України. Зокрема, ведучий пояснив свою точку зору тим, що він не зможе після пережитого та побаченого повернутися до веселощів як ні в чому не бувало. На даний момент він займається власним фондом, який приніс йому всесвітню популярність.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.