Рожевого багато не буває: Мішина, Лобода, Нікітюк, Хветкевич, Юля Зайка, Решетнік та інші зірки в образі Барбі

Нещодавно в прокаті кінотеатру з'явився нашумілий серіал Барбі, який встиг запалити вогонь майже всюди. Оскільки стількох зіркових образів Барбі світ ще не бачив точно.

Сюжет цього фільму доволі цікавий та має сенси. Все починається з того, що Барбі виганяють із Барбіленду, бо вона не відповідає його нормам краси. І тоді їй доводиться починати нове життя, але вже у реальному незнайомому для неї світі, де виявляє, що досконалості можна досягти лише завдяки внутрішній гармонії. І тут вже починаються її пригоди та переосмислення свого життя.

Варто сказати, що цей фільм несе в собі багато життєвих істин. Він створений заради того, щоб довести людям важливість шукати шляхи реалізації в реальності. Навіть тоді, коли ти не такий як усі.

Отже, образи Барбі настільки надихнули українських зірок, що більшість з них захотіла приміряти роль Барбі на себе і у них це добре вийшло, адже всі різні.

Леся Нікітюк

Богиня перевтілень Леся Нікітюк разом з подругами та колегами створила фотосесію в цьому яскравому образі. Заради цього, Леся носила на голові 2 кілограми волосся, макіяж та рожеву сукню з підборами. Образ дійсно вийшов неймовірним.

Христина Решетнік

Дружина Григорія Решетніка теж вирішила не відставати від трендів і показала свою версію Барбі у рожевому яскравому костюмі та з вагітним животиком. Це фото архівне, але ж яка Барбі вийшла, очей не відірвати.

Андрій Хветкевич

Учасник “Холостячки” Андрій Хветкевич останнім часом не відстає від трендів. І Барбі не стала виключенням. Чоловік приміряв на себе цей образ та одягнув рожевий топ з джинсами денім.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина також ходила на прем’єру цього фільму і звісно ж одягнула рожеву сукню. Інакше не можна.

Анна Кошмал і Дар’я Петрожицька

Нині дівчата разом беруть участь у зйомках нового серіалу, і саме там обидві мали змогу приміряти нашумілий образ Барбі.

Юля Зайка

Учасниця “Холостяка” Юля Зайка також одягнулась як Барбі. Дівчина обрала довгу малинову сукню і підбори рожевого кольору. Варто сказати, що її образ вийшов вдалим.

Світлана Лобода

А от Лобода вирішила піти іншим шляхом та одягнула спортивний костюм рожевого кольору – топ та лосини.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?